UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Головний редактор, Директор по рекламі та розвитку, SMM-менеджер, Копірайтер, Креативник в Києві
  5. Головний редактор, Директор по рекламі та розвитку, SMM-менеджер, Копірайтер, Креативник
Запропонувати вакансію
Ромко Вероника

Головний редактор, Директор по рекламі та розвитку, SMM-менеджер, Копірайтер, Креативник

Заблоковано
  2 квітня  Місто: Київ
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: HR, управління персоналом; Медицина, фармацевтика; Реклама, маркетинг, PR
 Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Пошук роботи на вакансії:

Головний редактор, Директор по рекламі та розвитку (розробка піар іміджу та стратегій), СММ (ведення соц. сторінок), копірайтер, креативник та ін. Бажано віддалена або частково дистанційна робота.


Рік та місце народження: 14 грудня 1978 р., м. Київ, Україна

Знання мов: російська, українська – вільно; англ. - базовий, німецька – базовий рівень

Комп'ютерна грамотність: ПК - MS Office (Word, Outlook), Internet Explorer, Adob Indesign CS, Adob InCopy, Woodwing, Advego Plagiatus, Makintosh - Win 98, 2000 Professional, Mak OS 9.2, Quark Express, Mikrosoft office, CRM система та ін.

Освіта: 


У 2001 році закінчила КНУ ім. Т.Шевченка, філологічний факультет (рос\укр).

Додаткова освіта: курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі» КПІ Сікорського,

«Комунікаційні інструменти для побудови репутації» Києво-Могилянська академія, «Нативна реклама» ОБСЕ, «Менеджмент» Дніпровська політехніка, «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил» Київська шк. економіки, «Маркетинг: продаж і пропозиція цінності» Києво-Могилянська бізнес школа, «Система менеджменту ситуацій» Apple Consulting, «Таргетинг на лимон» школа інтернет професій Kondra.biz,«Психологія стрессу та способи боротьби з ним» Київский ун-т ім. Б. Грінченко, курс «Папа бренду» А. Федорів, курси з загальної психології С. Ройз, а також тренінги, семінари на мед. та психологічну тематику, ведення та адміністрування бізнес сторінок у соц. мережі; агентські тренінги з просування освіти за кордоном та в Україні.

Досвід роботи: 


Після закінчення ВНЗ (з 2001 р.), окрім позаштатної співпраці з різними виданнями, офіційно працювала у Видавництві Бурда-Україна, Едіпрес-Україна. Свій творчий шлях розпочинала журналістом, редактором (написання PR матеріалів у пресу, на сайти, для соц. мереж тощо), продовжила – головним та випускаючим редактором (ж. «Твій Малюк», «Здоров'я малюка», «Чекаємо на малюка» та ін. – Інтернет, сайти, лендінги та друковані версії). За час роботи у видавництвах написала багато матеріалів на мед. тематику, волонтерство, міський репортаж, туризм, інтерв'ю – «Уікенд», «2000», «Місто»; освіта, релігія, харчування, медицина, виховання, подорожі, відпочинок – «За кордоном»; міський репортаж, харчування, медицина – «Газета по-українськи» та ін. + політичні інтерв'ю, огляди + розробка іміджу, стратегії та ведення соц. мереж і соц. сторінок політиків, відомих діячів, акторів та ін.

Січень 2006 ВД Бурда-Україна, Київ редактор, журналіст

Вересень 2006 - лютий 2015 - Едіпрес-Україна випусковий редактор, журналіст, редактор, копірайтер, сео-копірайтер, контент-менеджер

З березня 2013 - груд 2013 (позаштатно) гол. редактор сайту, контент та PR менеджер www.storyland.com.ua

Грудень 2013 – 2014 позаштатно – PR менеджер у компанії, що займалась медичним туризмом.

З лютого 2015 - директор PR-служби, головний редактор канадського освітнього проекту, сайту та СММ соціальних мереж освітньої компанії на Фейсбуці, в Інстаграм.

З груд. 2017 - директор з розвитку бізнесу (Project Manager) у міжнародному освітньому проекті – розробка, планування, створення сайту, контент плани, аудит, моніторинг конкурентів

- Введення в експлуатацію та адміністрування соц. мереж ВК, ФБ (бізнес стор.), наповнення текстовим, фото та відео контентом, планування, просування

- робота з підрядниками, дизайнерами, програмістами, друкарнею

- план та затвердження рекламної кампанії (зовнішня R та інтернет),

- відкриття нових філій, залучення партнерів та потенційних клієнтів,

- підготовка та проведення івентів, відвідування\участь у тренінгах, виставках, форумах, семінарах, виступ як спікера та ін.

З січня 2017 р. Project manager та директор канадського освітнього проекту, який запускали з «нуля»: було створено та опрацьовано креативну ідею, у зазначені терміни, при фіксованому бюджеті, розроблено та погоджено програму, найнято спеціалістів для виконання технічних робіт, було розплановано, створено та наповнено контентом сайт та лендінг, вичитано, укладено договори та розроблено, врегульовано співпрацю.

+ написання статей, постів у соціальні мережі, прес-релізів, ведення соціальних мереж, журналістські огляди.

+ адміністрування бізнес стор. ФБ (підбір фото, відео, складання контент плану та написання креативів, просування + розробка та наповнення сайту, використання активних посилань на ФБ, зйомка\написання сценаріїв для відеоконтенту та планування його для соц. мереж – запуск ютуб каналу

Окремий кейс: піар та нативна реклама відомої особистості, політиків, акторів.

Досвід у НR сфері: розміщення вакансій, співпраця з кадровими агенствами, пошук людей на проектні роботи, проведення співбесід, тестування, контроль та ін.


Особисті якості: Маю навички аналітики та логічність мислення, вміння переконувати, брати відповідальність, організовувати. Вмію комплексно керувати робочими процесами, продумувати та вибудовувати стратегію, працювати з інформацією, документацією та людьми. У моєму арсеналі прокачані Hard та Soft Skills, особисті зв'язки та напрацювання у PR, якісно відпрацьовані кейси та проекти. Креативна, оптимістична, грамотна, відповідальна та націлена на результат.


У портфоліо: публікації в Україні та за кордоном (соц. мережі, друкована преса, інтернет-ресурси, сайти та ін.); рекомендаційні листи; відгуки, дипломи, грамоти, сертифікати; безліч закінчених курсів, права водія категорії В.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору