UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керуюча в Києві
  5. Керуюча
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Керуюча

Заблоковано
15 000 грн.
 16 березня 2023  Місто: Київ
Вік:25 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: HR, управління персоналом; Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Готова до відряджень

Опис

2016 - 2017рр. навчання у КНУТД на денному навчанні, спеціальність – дизайнер одягу


2017 - 2020 рр. навчання на денному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.


2020 - 2022рр. магістр, навчання на заочному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.


02.2018 - 01.19рр. ресторан "Томаха", посада кухар, обов’язки: приготування страв з тех картами


01.02.2019р. - 01.05.2019р. компанія «Рис і риба», посада адміністратор залу та кухар.

Обов’язки: - Адміністратор (ведення каси, стежити за порядком у залі, відкриття та закриття закладу, прийом поставок, складання звіту щодо зміни);

-Кухар (приготування страв за тех картами);


01.05.2019р. - 07.01.2021р. – компанія «Рис і риба», посада керівник, Шеф.

Обов’язки: -Керуюча, Шеф (керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щотижня, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).


17.03.2021р.- 20.06.2021р.- компанія «Пиро Синтез», помічник керівника


23.06.2021р. - 31.01.2023р. - компанія: Retail Group, посада Завідувач відділу кулінарії.

Обов'язки: - Робота з комерційними та управлінськими показниками: аналіз результатів роботи виробництва; розробка плану заходів, спрямованого на покращення комерційних, операційних та управлінських показників; проведення інвентаризації; замовлення товару; списання товару; -Управління виробничим процесом: здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування відповідно до затверджених технологічних карт; контроль правильної експлуатації устаткування працівниками виробництва; здійснення бракеражу готових виробів; контроль належного санітарного стану цеху, інвентарю, обладнання; -Робота з персоналом: проведення співбесід, організація співбесід, кандидатів, підбір, адаптація, навчання співробітників; складання та контроль графіків роботи, проведення зборів; - Введення необхідної документації; -Взаємодія з органами, що перевіряють.


Науковий ступінь магістр, бакалавр


Володіє: українською, російською – вільно, англійська рівень А2


Програми: Microsoft Office: MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Outlook, Poster POS, R_keeper, FMS, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator


До кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності не притягувалася..

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору