Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - розробка та здійснення заходів щодо обладнання та удосконалення об’єктів;
- організація проведення перевірок та документальних ревізій господарської діяльності, а також інвентаризації матеріальних засобів;
- організація та контроль ведення обліку, зберігання та оновлення матеріальних засобів;
- організація економічної роботи відділу;
- організація та забезпечення матеріальними засобами ;
- закупівля продуктів харчування;
- ведення переговорів та заключення договорів з постачальниками;
- аналіз ціноутворення;
- керівництво роботою їдалень, продовольчих складів та підсобними господарствами;
- організація отримання і зберігання запасів продовольства та майна;
- забезпечення доброякісного харчування ;
- проведення з кухарями контрольно-показового готування їжі;
- перевірка наявності і якості продовольства та майна ;
- забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог об’єктів;
- ведення обліку та звітності;
- перевірка складів, об’єктів громадського харчування;
- перевірка якості продукції;
- робота з перевіряючи ми органами (СЕС,СЕО, ветеринарна служба);
- складання необхідних планів і документацій;
- визначення обсягу, вартості очікуваної економічної ефективності робіт;
- підготовка пропозиції з підбору найбільш раціональних і прогресивних рішень
- координування виконання робіт співвиконавцями;
- виконання вимог з охорони праці та виробничої санітарії, пожежної безпеки, правил внутрішнього розпорядку;
- відповідальність за господарство частини;
- планування підготовки тилу частини;
- організація роботи внутрішньої перевірочної комісії, проведення інструктивних заняття з членами комісії;
- здійснення контролю за якістю харчування особового складу, керівництво складанням розкладки продуктів для приготування їжі особовому складу;
- керівництво ремонтно-будівельними та іншими роботами;
- розробка та здійснення заходів щодо обладнання та удосконалення складів, їдалень та інших об`єктів у підпорядкованих службах;
- організація проведення перевірок та документальних ревізій господарської діяльності, а також інвентаризації матеріальних засобів;
- організація та контроль ведення обліку, зберігання та оновлення матеріальних засобів;
- організація економічної роботи у підрозділах;
- організація та забезпечення підрозділів матеріальними засобами в складних економічних умовах;
- контроль за організацією харчування у 19-тьох військових їдальнях, розташованих у семи областях України ;
- планування підготовки тилу частини;
- контроль за якістю харчування особового складу,
- розробка та здійснення заходів щодо обладнання та удосконалення складів, їдалень та інших об`єктів у підпорядкованих службах;
- проведення перевірок та документальних ревізій господарської діяльності, а також інвентаризацію матеріальних засобів;
- організація та контроль ведення обліку, зберігання та оновлення матеріальних засобів;
Період роботи: 01.10.2012 – т.ч
Компанія: ВІТІ НТУ України КПІ
Період роботи: 02.2012 – 06.2012
Компанія: МЕТСОБТАР -ХК , Білоцерківське регіональне управління
Період роботи: 03.2011 – 02.2012
Компанія: ТОВ «Провідна продовольча компанія»
Період роботи: 11.2010 – 03.2011
Компанія: ТОВ «ОПТУКРПРОМ – ВР»
Період работы: 2009-22.10.2010
Компанія: Академія сухопутних військ
Період роботи: 2006 - 2009
Компанія: Військове з’єднання
Період роботи: 2004-2006
Компанія: Радіотехнічний батальйон
Період роботи: 2002-2004
Компанія: База зберігання зброї
Період роботи: 1998-2002
Компанія: Полтавський військовий інститут зв’язку
Період роботи: 1994-1998
Компанія: Батальйон зв’язкуПеріод навчання: 1990-1994
ВНЗ: Вольське вище військове училище тилу
Спеціальність: Командна тактична продовольчого забезпечення, інженер-економіст