UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві, Резюме в Хмельницькому, Резюме в Тернополі, Резюме в Львові
  4. Резюме Асистент керівника в Києві
  5. Асистент керівника
Запропонувати вакансію
Резюме Асистент керівника
Ткачов Максим

Асистент керівника

Заблоковано
  4 вересня 2023  Місто: Київ
 Готовий до переїзду в: Хмельницький, Тернопіль, Львів
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Офісний персонал; Керівництво; Інші пропозиції
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Приватний підприємець
Max&Pex (Роздрібна торгівля)
01.2020 − 02.2022 (2 роки 1 місяць)

Заснував власну торгову марку у сфері товарів для тварин. Займався виробництвом та продажем меблів для собак.

Досягнення:
Самостійно вивів торгову марку на провідні маркетплейси. Був топовим продавцем із максимальним рейтингом, а також у ТОП-3 своєї категорії товарів.

Футбольний агент
Приватний підприємець (Пошук персоналу, HR), Київ
03.2012 − 12.2022 (10 років 9 місяців)

Заснував власну футбольну агенцію. Працював футбольним агентом-посередником з працевлаштування та продажу гравців.


Досягнення:
З нуля самостійно створив міжнародний бізнес. Протягом дев'яти років здійснено десятки успішних угод в Ізраїлі, Білорусі, Казахстані, Молдові, Латвії, Україні.

Керівник відділу маркетингу та реклами
ТОВ "Футбольний клуб "Севастополь" (Спорт), Севастополь
03.2010 − 06.2012 (2 роки 3 місяці)

Працював над маркетингом, рекламою та розвитком футбольного клубу "Севастополь", а також відповідав за комерційну взаємодію з Прем'єр-лігою України з футболу. Паралельно виконував функції селекціонера клубу, а також виконував обов'язки спортивного директора.


Досягнення:
За підсумками дебютного для команди сезону, Прем'єр-ліга визнала ФК "Севастополь" найкращим клубом з маркетингового розвитку та взаємодії з реалізації комерційних прав перед спонсорами та партнерами ліги.

Менеджер та керівник проектів
ТОВ "Медіа Спорт Промоушен" (Маркетинг, реклама, PR), Київ
06.2005 − 12.2009 (4 роки 5 місяців)

Починав трудову діяльність, працюючи кур'єром у провідному українському спортивно-маркетинговому агентстві. Далі працював менеджером спортивних проектів, таких як Чемпіонат та Суперкубок України з футболу, матчі Кубка Девіса з тенісу в Україні, Чемпіонат Європи з художньої гімнастики в Україні. У 2007-2008 роках був виконавчим директором Чемпіонату України з пляжного футболу.


Досягнення:
Чемпіонат України з пляжного футболу 2007-2008 визнаний найкращим спортивним проектом року в Україні, а також найкращим національним Чемпіонатом року з пляжного футболу в Європі.

Освіта

НУФВСУ (Київ)
Менеджмент та маркетинг
повна вища, 09.2004 − 07.2009 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Високий рівень (вільно), Українська - Вище середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Володію персональним комп'ютером на рівні впевненого користувача MS Office.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Хобі: заняття фізкультурою та спортом, здоровий спосіб життя, читання ділової літератури, відвідування та перегляд бізнес тренінгів, тварини (собаки), благодійність. Права категорії "B". Стаж керування автомобілем: 7 років. Сімейний стан: не одружений, дітей немає. Навички: Організація та проведення проектів; Ведення переговорів; Діловодство; Агентські продажі; Проведення рекламних кампаній; Організаційні навички; Підприємливість; Ініціативність; Відповідальність та пунктуальність; Креативне мислення; Дисциплінованість; Ділове листування; Пошук та залучення клієнтів; Координація підрядників; Ведення та просування облікових записів у Instagram та Tik Tok; Написання постів та статей; Інтернет торгівля; Google AdWords; Facebook Ads Manager; Canva. Фінансова мотивація. 1) Розгляну будь-які пропозиції у перспективних сферах, де буде зростання ринку (зелена енергетика, електротранспорт, штучний інтелект, IT-технології, військова сфера тощо). Також готовий розглянути будь-яку перспективну пропозицію у сфері зообізнесу/тварин. 2) У сферах на кшталт "торгівля товарами народного споживання через рекламу" та подібніх сформованих галузях: офіс-від 60 000 грн./місяць у Київі, від 35 000 грн./місяць якщо на Західній Україні; віддалено від 30 000 грн. *Віддам перевагу виробничій компанії. P.S.: раніше заробляв від 25 000 до 50 000 USD на рік.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору