UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник адміністративно-господарського підрозділу в Києві
  5. Керівник адміністративно-господарського підрозділу
Запропонувати вакансію
Божко Олександр

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКерівник адміністративно-господарського підрозділу

Заблоковано
45 000 грн.
 15 жовтня  Місто: Київ
Вік:58 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Керівництво; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

начальник відділу департаменту господарського забезпечення
АБ УКРГАЗБАНК (Банківська/господарська), Київ
03.2013 − По теперішній час (11 років 7 місяців)

Організація процесу комплексної експлутації і підтримки життєдіяльності об'єктів банку, ремонт/реконструкція, технічне обслуговування будинків і споруд, сервіс і ремонт інженерних мереж і обладнання. Укладання і супроводження договорів оренди, договорів на надання комунальних, експлуатаційних і аутсорсингових послуг, підготовка/опрацювання документації конкурсних торгів по закупівлі товарів/робіт/послуг. Значний досвід роботи у банку, співпраця зі всіма підрозділами, досконале знання системи упраління, банківських програмних комплексів і нормативних документів.

Директор департаменту забезпечення діяльності підприємства
ДП "Центр державного земельного кадастру" (Земельні відносини), Київ
08.2007 − 06.2009 (1 рік 10 місяців)

Управління комплексом процесів по загальному забезпеченню діяльності підприємтсва ( реконструкція будівлі Державного агенства із земельних ресурсів (м.Київ, вул. Н.Ополчення, 3), централізовані закупівлі товарів, робіт і послуг, автогосподарство, ІТ, служба безпеки, інженерний сервіс), безпосередня участь в організації реформи з централізації підприємства (підготовка і погодження відповідної нормативної документації, Постанов Кабміну, централізація 24 обласних філій), успішна реалізація інших проектів.

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури (Київ)
промислово-цивільне будівництво
повна вища, 09.1987 − 02.2000 (12 років 5 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: повноцінний користувач, Word, Exel, СЕД Докс, Бюджет софт, інше
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Завжди вимагаю від себе і від колективу особистої дисципліни, відповідального ставлення до доручень керівництва і виконання своїх обов'язків, а, також, дотримання етики у взаємовідносинах. Незалежно від складових і кількості задач завжди маю прагнення систематизувати свою роботу і роботу колективу задля досягнення кращого результату. Якісне технічне утримання об'єктів вимагає участі фахівців різних напрямків , тому всіляко "ЗА" взаємопоміч і партнерство (робота в команді) у реалізації задач. Маю великий організаторський і виконавчий досвід реалізації різноманітних проектів, володію сучасними програмними і електронними засобами і інструментами, доводжу справи і завдання до їх виконання. Маю прагнення до саморозвитку, навчанню і розширенню навичків для підвищення власної ефективності в роботі.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору