UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Вінниці, Резюме в Києві, Резюме в Житомирі, Резюме в Кам'янець-Подільському
  4. Резюме Керівник кар'єру, Гірничий інженер, Головний інженер, Директор підприємства в Києві
  5. Керівник кар'єру, Гірничий інженер, Головний інженер, Директор підприємства
Запропонувати вакансію
Гаврилюк Олександр

Керівник кар'єру, Гірничий інженер, Головний інженер, Директор підприємства

Заблоковано
60 000 грн.
  5 грудня 2022  Місто: Вінниця
 Готовий до переїзду в: Київ, Житомир, Кам'янець-Подільський
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Консалтинг; Виробництво; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Резюме

Гаврилюк Олександр Миколайович народився 6 вересня 1985 р. у місті Кривий Ріг.


У 2007 році з червоним дипломом закінчив Криворізький технічний університет за фахом «Гірничий інженер відкритої розробки родовищ корисних копалин».


З 09.2006 – 11.2007 працював помічником машиніста екскаватора ЕКГ-10 та періодично виконував обов’язки майстра зміни Першотравневого кар’єру Північного гірничо-збагачувального комбінату. Обов’язки: технічне обслуговування екскаватора, допомога при перегоні екскаватора.


11.2007-03.2009 – майстер зміни екскаваторної дільниці навантаження гірничої маси на транспортні засоби у Першотравневому кар’єрі. У підпорядкуванні 25 людей, 13 екскаваторів ЕКГ-10. Обов’язки: забезпечення виконання бригадою встановлених завдань по об’єму гірничої маси; забезпечення повного завантаження та правильної експлуатації робочого обладнання; забезпечення та контроль якості добувної сировини; контроль за роботою змінного персоналу; ведення змінної технічної документації; звітність перед диспетчером та начальником дільниці.


04.2009 - 09.2010 – замісник начальника бурової дільниці Першотравневого кар’єру. У підпорядкуванні 115 осіб та 16 бурових установок СБШ-250МН. Обов’язки: Керування буро-вибуховими роботами. Встановлення плану для вибурення свердловин. Забезпечення виконання плану робіт. Забезпечення технічного робочого стану обладнання та правильної експлуатації обладнання. Забезпечувати керівництво виробничо-господарської діяльності дільниці.


10.2010 – 01.2013 – замісник головного інженера на заводі DCD з виготовлення бурових станків СБШ-250МН FERDINAND. У підпорядкуванні 450 чоловік. Обов’язки: забезпечення технічної частини виконання робіт. Моніторинг та обслуговування нашої техніки у кар’єрі. Забезпечення техніки матеріалом для ремонту та обслуговування. Взаємодія з кар’єрами (3 кар’єри по видобуванню залізної руди). Удосконалення та оптимізація бурового обладнання. Робота з технічною документацією. Забезпечення поставок запасних частин для устаткування. Представлення інтересів нашої компанії та просування нашої продукції. Правильна утилізація відходів.


01.2013 – 06.2016 - гірничий майстер на екскаваторній дільниці з навантаження гірничої маси на транспортні засобі Першотравневого кар’єру ПівнГЗК, Метінвест. У підпорядкуванні 28 людей та парк з 9 екскаваторів ЕКГ-10 та 3 екскаватори HITACHIEX–3600.

06.2016 – 11.2021 - начальник добувної екскаваторної дільниці Першотравневого кар’єру, ПівнГЗК, Метінвест. У підпорядкуванні 100 осіб та 6 екскаваторів ЕКГ-10, 3 екскаватори HITACHI EX-3600 та 6 екскаваторів ЕКГ-12К. Забезпечення повної безперебійної роботи дільниці. Повна технічна підтримка дільниці. Контроль та виконання за зазначеними показниками: швидкість пересування, якісні та кількісні показники сировини, ремонт гірничого обладнання. Забезпечення екскаваторів персоналом. Оптимізація обладнання та робочого процесу. Виконання підготовчих робіт у кар’єрі. Розробка щомісячних та щорічних планів гірничих робіт у кар’єрі. Встановлювати фронт робіт на тиждень, на місяць, на рік. Розрахування основних показників техніки та гірського масиву. Робота с персоналом. Складання графіків виходів. Бухгалтерська та господарча діяльність на дільниці. Розроблення технічної документації та вимог. Співпраця з іншими службами кар’єру. Використовування в роботі програм SAP та 1С.

До цього також з 2015 року періодично виконую обов’язки головного інженеру Першотравневого кар’єру ПівнГЗК. Під керуванням знаходяться 3 видобувні екскаваторні дільниці, бурова дільниця, екскаваторна відвальна дільниця, щебеневий комплекс з дробарним комплексом СМД -110, кар’єрний водовідлив та керівництво буро-вибуховими роботами. Маю дозвіл на проведення масових вибухів.


12.2021 – 03.2022 – інженер гірничих проєктів ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас», стажування на позицію генерального директора підприємства з видобутку гіпсового каменю. Проєктування гірничих робіт, організація залізничних перевезень, роботи по розробці нових родовищ, організація викупу земель для роботи гірничовидобувних підприємств, контроль якості продукції. Обмін досвідом на інших підприємствах в Україні.


04.2022 - інженер гірничих проєктів ТОО «Кнауф Гіпс Тараз», Казахстан, стажування на позицію генерального директора підприємства з видобутку гіпсового каменю. Проєктування гірничих робіт, організація залізничних перевезень, роботи по розробці нових родовищ, організація викупу земель для роботи гірничовидобувних підприємств, контроль якості продукції. Обмін досвідом на інших підприємствах в Казахстані. Виконання обов’язків генерального директора ТОО «Кнауф Гіпс Тараз».

Маю сертифікати з «управление обучения и развития персонала», сертифікат «Оценка рисков ОТ, ПБ и ООС с использованием методов HAZID и ENVID», сертифікат «ДНК-менеджмент», сертифікат «Ефективний вплив – стратегія успіху», сертифікат з програмного проектування AutoCAD, сертифікат з підвищення кваліфікації «Школа горняка».


2007р - кращій за професією.

2012 р – подячний лист від директора заводу бурової техніки DCD.

2014 р – подячний лист Генерального директора «Метінвест Холдінг» за високі показники в покращенні виробництва.

2015 р – медаль за покращення виробничого процесу та активну діяльність.


Маю водійські права категорії В.

Активно займаюсь раціоналізаторською діяльністю. Маю ряд ефективних досягнень з досягнутим економічним ефектом понад 3 млн грн..

Хоббі: активно займаюсь спортом, подорожую, цікавлюсь авіацією та технікою. Веду здоровий спосіб життя. Вдосконалюю англійську мову.

Одружений. Маю сина, 11 років.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору