UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Комірник в Києві
  5. Комірник
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Комірник

Заблоковано
15 000 грн.
  5 липня 2023  Місто: Київ
Вік:60 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Робота без кваліфікації; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

В мене немає досвіду роботи

Освіта

КПІ (Київ)
Радіотехнічний, радіотехніка
повна вища, 09.1985 − 03.1991 (5 років 5 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач MS Office (Word, Exсel, PowerPoint, ABBYYFineReader, Adobe Acrobat, CorelDraw, Photoshop, ACDSee, Pinnacle Studio і т.п.), маю навички роботи з Internet (MS Explorer, Google Chrome) і E-mail (Outlook Express). Швидко набираю тексти. Програмую, складаю діаграми, графіки в Exсel. Вмію користуватися Viber, Телеграм, Zoom, Skype; фото та відеотехнікою. Вмію працювати з офісною оргтехнікою, її обслуговувати, сканую, коригую тексти тощо. Маю досвід роботи з адміністрування сайтів.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Відповідальний. Володію навиками планування і організації робочого часу; відмінним баченням систем побудови комунікацій. Можу працювати в режимі багатозадачності. Здатний оперативно діяти і стратегічно мислити. Вмію працювати в команді та приймати нестандартні рішення. Комунікабельний - в розмові знаю, що сказати і що запитати, умію ладнати з людьми і будувати довгострокові стосунки з партнерами та колегами по роботі. Пунктуальний – маю надзвичайну акуратність та систематично дотримуюсь встановлених правил. Презентабельний, завжди маю охайний зовнішній вигляд. Притаманне почуття гумору. «Жайворонок» по хронотипу.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Маю величезний досвід роботи на керівних посадах та спілкування з людьми (понад 25 років). Знаю діловодство (вх./вих. кореспонденція, оформлення наказів, розпоряджень, протоколів, звітів, номенклатура справ тощо), аспекти кадрової роботи (оформлення заяв

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору