UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомирі
  4. Резюме Інженер-розробник вбудованих систем (Embedded developer) в
  5. Інженер-розробник вбудованих систем (Embedded developer)
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Інженер-розробник вбудованих систем (Embedded developer)

Заблоковано
 18 вересня 2017  Місто: Житомир
Вік:39 років
Режим роботи:часткова зайнятість
Рубрики: IT, WEB фахівці; Наука, освіта, переклади; Виробництво

Досвід роботи

Інженер з тестування програмного забезпечення
АТЗТ
11.2007 − 05.2009 (1 рік 6 місяців)
1. Функціональне тестування модулів інноваційної автоматизованої системи планування та управління в області сільського господарства “AgroClever”, www.it-agro.com 2. Порівняльне та функціональне тестування модуля генерації рахунків абонентів, онлайн‑модуля управління БД абонентів та модуля обробки даних для звітів у системі управління бізнес‑процесами компанії мобільного оператора "MTC", www.mts.com.ua у співпраці з компанією “LHS” (з 2010р. — “Ericsson”), www.ericsson.com 3. Складання тестових сценаріїв відповідно до вимог технічної документації 4. Внесення результатів тестування до систем управління проектами StarTeam, Bugzilla, JIRA

Освіта

Житомирський державний технологічний університет
Автоматизоване управління технологічними процесами
повна вища, 09.2002 − 06.2007 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 
  • Базові знання програмування: Assembler, C/C++, Pascal, Delphi, JavaScript, JavaME, Python, досвід розробки web сайтів з використанням HTML, CSS та фреймворку Django, вміння складати та аналізувати складні SQL запити до баз даних та автоматизувати обробку їх результатів мовою PL/SQL, навики програмування мікроконтролерів PIC, AVR та ARM та складання простих електричних схем на їх основі.
  • Навики дослідження та вдосконалення математичної моделі екосистеми у середовищі MathCad, вміння створювати прості 3D моделі в рамках навчального курсу Autodesk 3ds Max та досвід проектування виробів з дерева у програмі SketchUp, навики проектування електронних схем у програмі NI Multisim з використанням аналогових елементів та інтегральних мікросхем.
  • Досвід перевірки правильності обробки великих об'ємів даних засобами автоматизованого тестування TestComplete та UTPLSQL.
  • Навики роботи з Oracle DB у проекті міграції баз даних системи управління бізнес процесами компанії мобільного оператора "MTC", та MySQL — при розробці web сайту інтернет магазину.
  • Вміння створювати відеосюжети з використанням простих ефектів, досвід обробки фотографій у програмах Adobe Photoshop, GIMP, Picasa та створення векторних ілюстрацій у програмах Adobe Illustrator та Inkscape для продажу на мікростоках та фотобанках.
  • Досвід запису та обробки звуку та створення інструментальних композицій з використанням VST плагінів у програмах Sound Forge, Cubase, Audacity, аранжування та створення фонограм у програмах GuitarPro, Tuxguitar та MuseScore.
  • Добре володіння англійською мовою та практика спілкування із співробітниками німецької компанії “LHS” у процесі роботи над проектом “BSCS 6/ BSCS iX Migration”

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору