UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Запоріжжі
  4. Резюме Оператор1C, администратор, офис-менеджер, диспетчер в
  5. Оператор1C, администратор, офис-менеджер, диспетчер
Запропонувати вакансію
Варенцова Наталия

Оператор1C, администратор, офис-менеджер, диспетчер

Заблоковано
11 000 грн.
 16 грудня 2021  Місто: Запоріжжя
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

ВАРЕНЦОВА НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

Особисті данні:

16.03.1985 р.н.,


У роботі мені допомагають здатність швидко навчатися, висока працездатність та стресостійкість. Завжди пунктуальна та відповідальна. Впевнений користувач ПК (пакет MS Office; почтові програми; Інтернет, 1С версії 7). Маю власне авто (посвідчення водія категорії –В) досвід водіння більше року. Прагну до професійного зростання, досягнення високих показників в роботі та здобуття нових знань. Ніколи не зупиняюсь на досягнутому, постійно поповнюю свої знання та навички. Шкідливих звичок не маю.


Мета пошуку: Знайти цікаву та своєчасно оплачувану роботу, яка взмозі забезпечити стабільний та достойний заробіток, а також перспективу до подальшого карєрного зросту. Розглядатиму варіанти працевлаштування з графіком 5/2. Бажано з офіційним працевлаштуванням. Розгляну варіанти працевлаштування в м. Вільнянськ.


Освіта та кваліфікації: Закінчила у 2004 році Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г. Івченка за спеціальністю «обслуговування комп*ютерних та інтелектуальних систем і мереж» і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з комп*ютерної інженерії-технік.


ДОСВІД РОБОТИ:


2021 рік оптово-продовольчий склад – оператор 1с (ведення документообігу в 1ф та 2ф, прийом заказів від агентів, перевірка первинних документів на правильність оформлення і відображення операцій в обліковій системі 1С7,складський облік ТМЦ (списання, оприбутковування, контроль залишків).


2014-2019 сервіс по ремонту побутової техніки -бренд –менеджер. (обслуговування клієнтів,прийом дзвінків, ведення звітності по брендам).


2011-2014 ТОВ «Арт-мастер»-адміністратор реєстрації. (обслуговування клієнтів, ведення звістності, знання продуктів бренду та програм, ведення первинного документообігу в 1С8, допомога клієнтам з технічного забезпечення. )


2007-2008 роки ТОВ «Комерційний банк «Дельта» -інспектор кредитного сектору продажу відділу розвитку бізнесу Запорізького відділення. (обслуговування клієнтів, ведення звістності, знання банківських продуктів та програм, прозвон холодних та гарячих дзвінків. )


2004-2007 роки ДП «УкрПошта»-оператор поштового зв*язку.(обслуговування клієнтів, прийом дзвінків, ведення каси, звістності, знання поштових продуктів та програм.)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору