Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Пекар-кухар
Сер 2021 - Лют 2022 (7 міс)
Ресторан-кондитерська "Veronica"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
- Приготування перших страв, сніданків, а також нескладних салатів.
- Виготовлення борошняних та кондитерських виробів для вітрини ресторану.
- Проведення переобліків.
Пекар
Жов 2020 - Бер 2021 (6 міс)
Магазин-кав'ярня "Yizhachok"
Торговля розничная / Retail
- Приготування заготовок для начинок та декору.
- Формування виробів із тіста.
- Вистоювання та випікання борошняних виробів.
- Викладання готової продукції на вітрину.
- Участь у переобліках та замовленні сировини для виробничого процесу.
Пекар
Гру 2019 - Тра 2020 (6 міс)
Кав'ярня-пекарня Bon Jour Menu
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
- Приготування заготівок.
- Випічка борошняних виробів (круасани, паніні, булки для бургерів, маффіни, піци)
- Декорування та видача на вітрину готової продукції.
- Допомога в обслуговуванні відвідувачів кафе.
Пекар
Гру 2017 - Бер 2019 (1 рік 4 міс)
Кав'ярня - пекарня Atomic Coffee\Katz Cake
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
- Випікання виробів з дріжджового та слоєно-дріжджового тіста.
- Декор і подача на вітрину. - Складання та прикрашання тортів.
- Виготовлення досить широкого асортименту продукції, замовлення індивідуального характеру, поза номенклатурою підприємства.
Пекар-Кондитер
Чер 2016 - Тра 2017 (1 рік)
Інтернет-кондитерська «BooSweets»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
- Виготовлення та прикраса кап-кейків (не стосується роботи з мастикою)
- Випікання бісквітів для тортів.
- Складання та прикрашання тортів.
- Приготування, а також підготовка кенді-барів для виїзних заходів (кейк-попси, торти, маршмелоу, зефір, макаронс, капкейки, пряники)
- Приготування та прикраса чиз-кейків.
Пекар
Кві 2015 - Кві 2016 (1 рік 1 міс)
Пекарня "Булка"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
- Приготування дріжджових та бездріжджових хлібів (на заквасках)
- Виготовлення різноманітної продукції з дріжджового та листково-дріжджового тіста.
- Робота з бісквітним тістом, випікання рулетів та нескладних тортів.
- Приготування різноманітного печива. (вівсяне, шоколадне, м'ятне, кукурудзяне, гарбузове, кокосове)
- Розрахунок та звіт щодо залишків.
- Запровадження нових рецептур (індивідуальні замовлення, не пов'язані з постійним асортиментом пекарні)
Пекар
Жов 2014 - Бер 2015 (6 міс)
Гула Ю.Д., ФЛП (кондитерське виробництво)
Торговля розничная / Retail
- Приготування листкового тіста (робота на тістораскаточній машині)
- Випікання борошняної продукції з листкового тіста.
- Приготування тіста для маффінів, кексів та капкейків (робота на тістомісі) - Випічка маффінів, кексів та капкейків із фруктовими наповнювачами.
- Упаковка готової продукції.
Пекар
Січ 2014 - Вер 2014 (9 міс)
Прянична майстерня «СмакоТая»
Промышленность и Производство
- Робота з виробничим обладнанням - тістоміс, конвекційна піч, розстоєчна шафа.
- Отримання та обробка сировини.
- Приготування тіста.
- Випікання розписних пряників.
Пекар
Лис 2011 - Сер 2013 (1 рік 10 міс)
ТОВ "Лейла" (кондитерське виробництво)
Промышленность и Производство
- Обробка та відвантаження продукції замовникам.
- Робота з первинною документацією. - Виконання виробничого плану.
- Розрахунок та звіт щодо залишків.
- Рецептури - контроль - виконання.
- Складські роботи.
- Робота з виробничим обладнанням - тістоміс, подова піч, роторна піч, розстоєчна шафа, тістораскатка, вакуматор, ваги (електро-молекулярні)
- Отримання та обробка сировини.
- Формування та випікання борошняної продукції.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Пекар-кондитер, Кухар (випічка) в Києві"