UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Перекладач англійської мови, Політолог-міжнародник в Києві
  5. Перекладач англійської мови, Політолог-міжнародник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПерекладач англійської мови, Політолог-міжнародник

Заблоковано
17 000 грн.
 24 червня 2019  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Керівництво; Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

секретар-перекладач
Міжнародна юридична компанія "Трайдент", Київ
08.2013 − 08.2018 (5 років )

Переклад службової документації на іноземну мову комерційного партнера; переклади для нотаріального завірення. Підготовка необхідних документів, прийом, облік, реєстрацію, контроль виконання документів, інформаційно-довідкове обслуговування і зберігання документної інформації. Контроль якості підготовки, правильність складання, узгодження, затвердження документів, що подаються на підпис керівництву підприємства. Оперативний зв'язок зі сторонніми організаціями (як комерційними, так і державними) і окремими громадянами з питань поточної діяльності підприємства (телефон, факс тощо).Прийом відвідувачів. Машинописні і копіювально-розмножувальні роботи.


методист коледжу, викладач англійської
Криворізький коледж Національного Авіаційного університету (Освіта), Кривий Ріг
09.2006 − 08.2013 (6 років 11 місяців)

Методична робота: обмiн досвiдом; впровадження нових технологiй навчання; підготовка атестацiйної документації, організація методичних заходів, розробка тимчасових положень про новiтнi технологii навчання; планування та удосконалення навчальних робочих програм, розробка матеріалів для семiнарiв, проектних матеріалів, планування проекту, цілей і строків виконання,формування календарного плану;

організаційна робота: забезпечення навчально-методичними ресурсами, атестацiя педагогiчного та наукового персоналу, управління персоналом і координація його методичноi роботи, формулювання завдань для співробітників, створення звітностей за проектом (документальні, презентаційні);
контроль якостi проведення занять, контроль пiдвищення квалiфiкацiй персоналу.
комунікації з ВУЗами, узгодження лiцензiй та навчальних планiв з МОУ;
Досягнення: підвищення якостi рiвня викладання; покращення процессу пiдвищення квалiфiкацiйного рiвня працiвникiв за рахунок системних iнформацiйних проектiв.

Формування інтересу до свого предмету,навчання мові, виховання культури спілкування іноземною мовою, впровадження та застосування новітніх методик викладання з метою досягнення найкращих результатів, індивідуальний підхід.

Нагороди: Подяка за сумлінне ставлення до виконання своїх обов"язків, опертивне виконання доручення начальника коледжу (Наказ №41\к від 29.03.2007р)

вчитель англійської мови, практичний психолог
Криворізька школа 46. 111 (Освіта), Кривий Ріг
01.2004 − 09.2006 (2 роки 8 місяців)

Формування інтересу до свого предмету,навчання мові, виховання культури спілкування іноземною мовою, впровадження та застосування новітніх методик викладання з метою досягнення найкращих результатів, індивідуальний підхід. Проведення психологічнх практикумів, консультацій.

вчитель англійської мови
Новоозерянська загальноосвітня школа І-ІІІст. (Освіта), Новоозерянка
09.1999 − 12.2005 (6 років 2 місяці)

Формування інтересу до свого предмету,навчання мові, виховання культури спілкування іноземною мовою, впровадження та застосування новітніх методик викладання з метою досягнення найкращих результатів, індивідуальний підхід.

Нагороди: Подяка за зразкову роботу з організації громадського виховання учнів (наказ №65 від 26.12.2005)

Освіта

Центрально-Європейський Університет (Київ)
Міжнародні відносини, політолог-міжнародник, перекладач
повна вища, 09.2015 − 01.2016 (4 місяці)
Житомирський державний університет ім. І. Франка (Житомир)
Іноземні мови, вчитель англійської мови, зарубіжної літератури, соціальний педагог.
повна вища, 09.1999 − 06.2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Київський інститут перекладачів, 2015

Знання мов:

Англійська - Професійний (експерт), Німецька - Початковий, Іспанська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) і E-mail, графічними редакторами (PhotoShop ).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Навички Письмовий і усний переклад, редактування перекладів, вміння користуватися перекладацькими програмами Вмiння знаходити спiльну мову з кожним клієнтом, зацiкавити та переконати (використання теорії психології); управлiння персоналом; приємна зовнiшнiсть; бажання працювати задля результату. Права водія категорії В. Особисті якості: Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, толерантнiсть, присутнє почуття гумору.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору