UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Qa engineer tester в Києві
  5. Qa engineer tester
Запропонувати вакансію
Foia Oleh

Qa engineer tester

Заблоковано
40 000 грн.
 28 серпня 2023  Місто: Київ
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: IT, WEB фахівці; Інші пропозиції
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

QA Engineer



ARVI VR

Займався тестуванням Scale room VR ігор, тестуванням ігрових механік, тестуванням різноманітних квестів, стану переходів, додатково проводив тестування різноманітних стримерів для VR Headset-ів, а також тестування платформи на якій розміщувалися VR ігри. Писав тестову документацію тест кейси, чек листи, Unit тести. Створював баг репорти в системі Jira. Тестував ігри створені на рушії Unreal engine і Unity. HMD з якими працював Oculus Quest, Oculus Quest 2, HTC Vive Pro, HTC Focus 3, Valve Index, Pico Neo 3, Pico 4. Стримери на яких проводив тестування ALVR, Virtual Desktop і рідні стримери від Oculus та Pico.

QA Engineer



TESTLIO, TESTIO, UTEST

Я займався краудтестуванням на топових площядках із різних країн, Utest - США, Testlio - Естонія, TestIO - Німеччина. За один рік тестування я був запрошений на 60+ тестових проєктів, у яких брали участь провідні світові компанії, такі як Marc O'Polo, Swarowski, Zeppelin, Pedigree та інші. Основні види тестування, які я проводив, - функціональне, подальше, регресійне, димове та API-тестування. тестування різних веб додатків сайтів, онлайн ігор.

Engineer cybersecurity



Bakotech

Продукти Energy Logserver (SIEM), ATT&T Cybersecurity (SIEM), F-Secure (EPP, EDR, Vulnerability Management). До моїх обов'язків входило встановлення та налаштування програмного забезпечення для подальшого використання. Тестування нового функціоналу та демонстрація партнерам та замовникам. Налаштування демо стенду для демонстрації рішення та проведення пілотних проектів, інтеграція у замовника. Навчання персоналу встановлювати та налаштовувати SIEM. Створював технічну документацію по налаштуванню систем для кіберзахисту.

Pre Sales Engineer



Bitgroup

Інтеграції складних IT систем в освітній сфері від зустрічі з клієнтом до здачі готового проекту. Встановлення та налаштування і навчання персоналу. Проводив аналіз інформаційних систем щодо виявлення слабких місць, та його усуненя. також проводив ділове листування та вибудовував довгострокові відносини з клієнтами та партнерами у сфері IT технологій, з такими компаніями як Asbis, ERC, MTI, Bacotech.

Chief Information Security



Акціонерне товариство Українська залізниця

Брав участь в управлінні, експлуатації та адмініструванні програмних засобів кіберзахисту. Система антивірусного захисту ESET Remote Administrator. Система захисту кінцевих точок ESET Endpoint Security Система виявлення та протидії вторгнення Cisco StealthWatch. Обробка подій інформаційної безпеки контролю стану автоматизованих систем, мережевого та комп'ютерного обладнання. Перевірка ефективності технічного захисту секретної інформації вінформаційно-телекомунікаційних системах ступенем секретності"цілком таємно" або "таємно" У межах компетенції брав участь урозробці нормативної документації щодо впровадження та експлуатації програмних засобів захисту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору