UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Шеф повар в Києві
  5. Шеф повар
Запропонувати вакансію
Ковальчук Антон

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяШеф повар

Заблоковано
30 000 грн.
 11 грудня 2021  Місто: Київ
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Шеф повар
To Be (Общепит)
01.2020 − 10.2021 (1 рік 8 місяців)
  • Паназиатская, китайская, японская кухня.
    Разработка нового и сезонного меню.
    Составление технологических и калькуляционных карт.
    Фудкост.
    Выдача блюд по технологическим картам.
    Контроль работы кухни
    Контроль заготовок и срока реализации.
    Подбор персонала.
    Обучение персонала кухни.
    Работа с поставщиками.
    Закупка продуктов.
    Контроль качества продуктов.
    Переучет.
Су Шеф
Razzle Dazzle (Ресторан)
10.2019 − 01.2020 (3 місяці)
  • Европейская кухня
    Открытие кухни с ноля.
    Контроль работы кухни.
    Контроль заготовок и срока реализации.
    Выдача блюд по технологическим картам.
    Закупка продуктов.
    Переучет.
    Помощь в разработке нового меню.
    Подбор персонала.
Шеф повар
Шишка (Общепит)
08.2018 − 09.2019 (1 рік 1 місяць)
  • Паназиатская и европейская кухня
    Контроль работы кухни
    Контроль заготовок и срока реализации.
    Выдача блюд по технологическим картам.
    Закупка продуктов.
    Переучет.
    Разработка нового и сезонного меню.
    Подбор персонала.
    Составление технологических и калькуляционных карт.
СуШеф
Шишка (Общепит)
08.2017 − 07.2018 (10 місяців)
  • Паназиатская и европейская кухня
    Открытие кухни с ноля.
    Контроль работы кухни
    Контроль заготовок и срока реализации.
    Приготовление соусов.
    Выдача блюд по технологическим картам.
    Закупка продуктов.
    Переучет.
    Помощь в разработке нового меню.
    Подбор персонала.
повар горячего цеха
To Be (Общепит), Київ
12.2016 − 07.2017 (7 місяців)

Европейская кухня

Повар горячего процесса
Руккола (Общепит), Київ
11.2015 − 12.2016 (1 рік )

Итальянская кухня.
Горячий процесс, гриль

Повар универсал
Євразія (Общепит), Київ
05.2015 − 11.2015 (6 місяців)

Японская и Паназиатская кухня
Опыт работы на горячем и холодном процессах.
Небольшой опыт работы на суше баре.

Освіта

Мед школа при ДМО (Київ)
Стоматология ортопедическая
середньо-спеціальна, 09.1999 − 05.2002 (2 роки 7 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: WINDOWS; MSOffice: Word, Excel; Internet; Аdobe photoshop.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Портфолио - https://www.instagram.com/t0_nio/

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору