UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві, Резюме в Ірпіні, Резюме в Бучі
  4. Резюме Су-шеф в Києві
  5. Су-шеф
Запропонувати вакансію
Резюме Су-шеф
Дяченко Віктор

Су-шеф

Заблоковано
25 000 грн.
 25 березня  Місто: Київ
 Готовий до переїзду в: Ірпінь, Буча
Вік:24 роки
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Готельний бізнес; Ресторанний бізнес, кулінарія
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

ВІКТОР
СЕРГІЙОВИЧ
ДʼЯЧЕНКО
Су-шеф, старший кухар
ПРО СЕБЕ
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність,
відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко
навчатися, вміння працювати в команді, організаторські
 здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в
нестандартних ситуаціях. 6 років працюю кухарем/Су-шефом
Пройшов довгий шлях від працівника без навичок до
[відкрити контакти] професійного рівня. Впевнений що можу принести користь
своїй державі у своїй сфері , вмотивований готувати для Армії

м.Київ, вул.М.Василенко 25 кв. 56 ДОСВІД РОБОТИ
ресторан "Публіцист" 2021 –2022

ОСВІТА 


Кухар
Приготування італійських та іспанських страввикористання
аутентичних рецептів відповідно.Забезпечення високої якості
СЗШ№104 ім.О.Ольжича
готових страв та їх подача гарячими до сервірування.Дотримання
повна загальна середня освіта санітарних та гігієнічних норм під час роботи на кухні. Контроль за
Атестат КВ49698634 дотриманням санітарних та гігієнічних норм НАССР

Економіко-правовий фаховий ресторан "Чорноморка" 2019-2020 2022
коледж ККІБіП Кухар-універсал,Су-шеф
здобув професію Кухар ІІІ розряду Планування та підготовка меню, з фокусом на страви з
Свідоцтво КВ52798561 морепродуктів.Обробка та приготування багатьох морепродуктів
(осетер,лобстер,камбала,лосось цикл повної обробки) з
Київський кооперативний інститут урахуванням витребованих стандартів. Організація та нагляд за
бізнесу і права роботою вітрини з морепродуктами та устричного
Харчовий інжинер 2021-2024/2025 басейну.Координація роботи кухні та відділу обслуговування.
ресторан "Menya Musashi" 2017-2018

НАВИЧКИ Кухар

Приготування страв паназіатської кухні, зокрема страв WOK та
Володіння кухарськими навичками і раме.Забезпечення високої якості та швидкості приготування
страв, відповідно до вимог ресторану і стандартів паназіатської
техніками на високому рівні
кухні

Уміння розбиратися в якості та свіжості ресторан "Життя як відпочинок 2023
продуктів,знання санітарно-гігієнічних Приготування страв європейської та української кухонь, ,
приготування бенкетів 100+ людей
норм

Посвідчення з охорони праці до 2027 ВНЗ КОР "Васильківськоий
2024-...
Організую стабільну роботу професійний ліцей"
Проводжу власні майстеркласи , навчаю студентів професії
виробництва.Уміння розподіляти і кухар,класний керівник
координувати роботу обслуговуючого ВІДГУКИ
персоналу Вікторія Леонідівна Рушана Галієва
Посвідчення водія Кат.В до 2054р адміністратор Чорноморки керуюча Життя як відпочинок
номер:[відкрити контакти]

МОВИ
номер:[відкрити контакти]
Назар Жук Людмила Юр’ївна
старший кухар / Су-шеф наставник виробничого навчання
Англійська рівень В1 номер:[відкрити контакти] номер:[відкрити контакти]

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору