UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Таргетолог (Facebook, Instagram) в Києві
  5. Таргетолог (Facebook, Instagram)
Запропонувати вакансію
Резюме Таргетолог (Facebook, Instagram)
Добжинецький Дмитро

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяТаргетолог (Facebook, Instagram)

Заблоковано
20 000 грн.
 22 квітня  Місто: Київ
Вік:49 років
Режим роботи:віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Реклама, маркетинг, PR; Торгівля, продажі, закупівлі
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Маркетолог (digital marketing), SEO-оптимизатор, SMM-, PPC-менеджер, Ремаркетинг
Ломбард «УМКВ і Компанія» (Кредити під заставу золотих та срібних виробів, комп'ютерної, офісної та побутової техніки.), Київ
10.2018 − 01.2024 (5 років 3 місяці)

Маркетинг: розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА, збільшення її залученості.

SMM менеджер: створення нових та підтримка існуючих бізнес сторінок, груп, спільнот в соціальних мережах (Facebook, Twitter, Instagram та ін.), створення каналу на YouTube та просування контенту; робота з коментарями та особистими повідомленнями в соцмережах; відстеження трендів у соцмережах.

СЕО просування ресурсів, підтримка в робочому стані сторінок сайтів та інтернет магазинів (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінковка, генерація маси посилань на платній та безкоштовній основі. Аналіз трафіку відвідувачів інтернет ресурсів.

PPC-менеджер: створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Таргетована реклама у Facebook та Вконтакті. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика, піксель Facebook та діяльності конкурентів.

Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...

E-mail розсилки, створення та інтеграція чат-ботів.

Автоматизація маркетингу. Створення автоворонок продаж.

Налаштування та інтеграція маркетингових інструментів:

- Створення цільових сторінок: Clickfunnels, Elementor, ThriveTheme (Wordpress)

- Автовідповідачі: ActiveCampaign, Hubspot, Drip, AutopilotHQ (та інші)

- CRM системи: Hubspot CRM, Pipedrive

- Інструменти інтеграції: Zapier, Integromat, Segment, Stitchdata

Налаштування маркетингових воронок за допомогою перелічених вище служб.

Сворення сайтів, та інтернет магазинів, наповнення сайту, інтернет магазину, внесення та редагування інформації на сайт та інтернет-магазині, наповнення послугами та товарами, розміщення новин, анонсів та іншого контенту, seo оптимізація сайту, створення та наповнення контентом блогів.

Вміння працювати зі штучним інтелектом ШІ

Впевнений користувач програм редагування фото, відео та звуку.

Маркетолог (digital marketing), SEO-оптимизатор, SMM-, PPC-менеджер, Ремаркетинг
ПроектСервісКом (Будівництво, монтаж, оздоблення бань, саун, хамам та соляних кімнат «під ключ».), Київ
06.2015 − 10.2018 (3 роки 3 місяці)


Розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА, збільшення її залученості та забезпечення безпервного потоку клієнтів.

Створення та налаштування email-маркетингу, SEO, SMM, PPC-реклама її налаштування та оптимізація, таргетована реклама, запуск Ремаркетингу.

SMM менеджер: створення, розвиток та підтримка бізнес сторінок, груп, спільнот у соц. мережах (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ та ін.), канал на YouTube , створення відео та другого тематичного контенту.

SEO: просування, підтримка інтернет магазину та сайтів компанії (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінкування, генерація посилальної маси на платній та безкоштовній основі, замовлення, створення та розміщення статей на тематичних сайтах.


PPC-менеджер: створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Таргетована реклама у Facebook та Вконтакті. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика, піксель Facebook та діяльності конкурентів.


Наповнення та редагування інформації на сайт, розміщення новин, анонсів та іншого контенту, seo оптимізація сайту, створення та наповнення контетом.


Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...


Впевнений користувач програм редагування фото, відео та звуку.

Маркетолог, SEO-оптимізатор, PPC-менеджер, контент-менеджер, адміністратор сайта
Домовик (Меблі для дітей та батьків. Ліжка дитячі та 2-спальні, ортопедичні матраци, шкільні парти, шведські стінки та інші меблі для дому.), Івано-Франківськ
12.2009 − 06.2015 (5 років 6 місяців)


Розробка, аналіз та оптимізація стратегії та тактики просування компанії роздрібної торгівлі меблями в мережі інтернет, формування та підвищення репутації компанії в інтернеті, привернення уваги ЦА та забезпечення безпервного потоку клієнтів.

Реклам: PPC-менеджер. Створення та розміщення контекстної реклами в Яндекс-Дірект та Google-Adwords. Аналіз трафіку відвідувачів у Google Analytics, Яндекс Метрика та діяльності конкурентів.

Маркетинг в соціальних мережах: SMM-менеджер: створення та підтримка бізнес сторінок та спільнот у соціальних мережах (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ та ін.), створення каналів на YouTube та просування їх.

SEO оптимізація: просування та підтримка інтернет магазину (метатеги, заголовки, внутрішні посилання); перелінкування, генерація посилальної маси на платній та безкоштовній основі; внесення та редагування інформації про товари, розміщення новин, анонсів, акцій та іншого контенту.

Базові знання мов HTML, CSS, PHP, баз даних mysql...

Редагування фото контенту за допомогою Adobe Photoshop, редагування відео матеріалів за допомогою Adobe Premiere

Освіта

Ивано-Франковский национальный технический университет нефти и газа (Івано-Франківськ)
технология машиностроения, инженер-технолог
повна вища, 09.1992 − 02.1998 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта

 Програмування в 1С (з 2020 року, по сьогоднішній день)
 Курс маркетинг (2017)

Знання мов:

Англійська - Вище середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: 
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Енергійність Відповідальність Уважність
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Таргетолог Facebook, Instagram (запуск, супровід, оптимізація рекламних кампаній)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору