UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Тернополі, Резюме в Києві, Резюме в Львові, Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Тренер-консультант з фінансової грамотності в Києві
  5. Тренер-консультант з фінансової грамотності
Запропонувати вакансію
Резюме Тренер-консультант з фінансової грамотності
Письменний Віталій

Тренер-консультант з фінансової грамотності

Заблоковано
 22 березня 2023  Місто: Тернопіль
 Готовий до переїзду в: Київ, Львів, Хмельницький
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Наука, освіта, переклади
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

ПРО МЕНЕ

Я — досвідчений науковець і фаховий спеціаліст у галузі економіки та фінансів. Маю авторитетний досвід у формуванні фінансово освіченого українського суспільства.

КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ

- Креативний підхід до розв’язання задач.

- Вміння мислити стратегічно.

- Висока ерудиція і глибокі аналітичні здібності.

- Відмінні комунікативні навички.

ОСВІТА

2019 р. — доктор економічних наук (ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ). Докторська дисертація на тему „Доходи місцевих бюджетів: теоретична концептуалізація і практика формування” за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит.

2013 р. — доцент (ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ).

2008 р. — кандидат економічних наук (ТЕРНОПІЛЬСЬКА АКАДЕМІЯ НАРОДНОГО ГОСПОДАРСТВА). Кандидатська дисертація на тему „Місцеве оподаткування в умовах демократичних перетворень” за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит.

2004 р. — магістр з фінансів (ТЕРНОПІЛЬСЬКА АКАДЕМІЯ НАРОДНОГО ГОСПОДАРСТВА).

ДОСВІД РОБОТИ

2021-2022 рр. — завідувач/професор кафедри фінансів, обліку та аудиту (ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ КООПЕРАТИВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ). Автор курсів „Фінанси, гроші та кредит”, „Страхування”, „Управління місцевими фінансами” та інших.

2022 р. — член експертної ради з фінансової грамотності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

2019 р. — член Лицарів Колумба (РАДА №17487).

2017 р. — фізична особа-підприємець. Надання консультаційних послуг.

2004-2021 рр. — викладач/доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія (ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ). Автор курсів „Фінанси”, „Місцеві фінанси”, „Оцінювання ефективності бюджетних видатків”, „Планування та управління фінансовими ресурсами територіальних громад”, „Методика викладання фінансової грамотності”, „Методологія наукових досліджень” та інших.

ВІДЗНАКИ

Лауреат премії наукових робіт „Шляхи виходу з економічної кризи”; призер конкурсу наукових робіт ім. М.І. Туган-Барановського в номінації „Монографічне видання”; переможець конкурсу наукових есе #MindSketch; переможець Всеукраїнського молодіжного Конкурсу „Новітній інтелект України”; стипендіат фонду „Україна”, ректора ТНЕУ та Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

ГРОМАДСЬКА ТА ІНША РОБОТА

Розробка тренінгів і воркшопів з питань ведення особистих фінансів та їх проведення для вчителів й учнів шкіл у різних регіонах України; розробка настільних ігор та впровадження гейміфікації у навчальний процес закладів вищої освіти; організація всеукраїнських освітніх форумів, вернісажів-практикумів, заходів, які проводилися під час Всесвітнього тижня грошей і Тижня фінансової грамотності, конференцій та круглих столів; участь у теле- і радіопередачах.

ГРАНТИ ТА КОНКУРСИ

Асоціація міст України, Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА, Громадський бюджет Тернополя, Британська Рада й інші.

ПУБЛІКАЦІЇ

Близько 200 наукових і навчально-методичних праць, у тому числі з проблематики управління фінансовими ресурсами, гейміфікації навчання та використання ігрових технологій при викладанні фінансових дисциплін.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору