UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Управлінець в
  5. Управлінець
Запропонувати вакансію
Резюме Управлінець
Бонк Леся

Управлінець

Заблоковано
50 000 грн.
 27 серпня 2021  Місто: Львів
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Готельний бізнес; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Досвід роботи

  • Запуск кав’ярні – крамниці
  • Налагодження роботи з постачальниками, проведення переговорів, укладання договорів,
  • Активна робота з франчазером,
  • Розробка документації на встановлення додаткових торгівельних площ,
  • Підбір персоналу ‚навчання‘ створення мотиваційних програм по заробітній платі, розробка кар’єрних планів для працівників,контроль плинності кадрів та утримування рівня плинності в межах 10-15%,
  • Ведення обліково- звітної документації,
  • Бюджетування , контроль фінансів ,
  • Контроль за дотриманням технологій приготування страв, санітарних норм, правил безпеки закладу,
  • Налагодження роботи з гостями, контроль якості сервісу, участь в програмі лояльності
  • Організація кейтеренгових заходів
  • Управління HR напрямком компанії( кількість працівників 1500 осіб),
  • Впровадження HR політик компанії,
  • Активна рекрутингові діяльність ( активне відкриття нових, підтримка існуючих),
  • Моніторинг ринку праці
  • Розробка та впровадження мотиваційних та атестаційних програм
  • Розробка кар‘єрних планів
  • Розробка та впровадження стандартів роботи працівників різних ланок
  • Розробка та контроль за дотриманням якості роботи з гостями
  • Розробка та запуск внутрішніх HR проектів, в тому числі тренінгового центру, школи кухарів та ін.
  • Бюджетування, складання фінансових звітів,
  • Організація роботи структурних підрозділів, їх взаємодія,
  • Досвід роботи з контролюючими органами щодо санітарних норм, правил охорони праці, протипожежного захисту,
  • Управління колективом з розробкою мотиваційних та атестаційних програм,
  • Підтримка належного рівня обслуговування споживачів, контроль за технологією приготування та якістю виготовлення їжі,
  • Проведення банкетів, фуршетів,кейтерингових подій виконання стандартів компанії щодо роботи на кожному етапі росту( касир, інструктор з навчання працівників),
  • ведення відповідної касової документації,
  • навчання нових працівників з супроводом їх під час подальшої роботи,
  • контроль за рівнем списання продукції, ефективним замовленням продукції


Навчальні програми з менеджменту в межах LvBS. Львів, 2010 - 2012рр.

«Теорія та практика управління за Іцхаком Адізесом:теорія життєвих циклів компанії та вітамінний коктейль керівника» , Михайло Винницький , 2010 р.

« Інтернет комунікації на користь бізнесу», Ярина Ключковська, 2010р.

«Довіра як основа побудови ефективності бізнесу» , Мартін Райзер, 2010р.

«Intro 2012: управління стратегіями та фінансами компаній в часи невизначеності та змін» , 2012р.

«Управління персоналом в період невизначеності» ,2012р.

«Побудова ефективної системи бюджетування в компанії», 2012р.

HR семінар: « Управління персоналом у період турбулентності», Анна Власова, 2013р.

«Ефективні навички тайм-менеджменту» П. Шеремета. Львів,2008р.

v Тренінг ефективного лідерства І. Адізес. Київ,2014р.

v Тренінг активних продажів . Тренінговий центр Львівської майстерні шоколаду.Ужгород, 2013р.

v «Управлінні рестораном», Олександр Мусатов.Львів,2011-2012рр.


Освіта:

Водійські права категорії B

Користувач 1С

MS Word

MS Excel


Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору