UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Херсоні
  4. Робота Юрист центрального офісу в Україні
  5. Юрист центрального офісу
Відправити резюме

Юрист центрального офісу

Заблокована
40 000 грн.
 16 березня  Херсон 
Компанія: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право

Контакти

Контактна особа:Ольга Лис

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Багатопрофільна компанія серед напрямків якої виробництво пива та хлібобулочних виробів, власні поля для вирощування пивоварного ячменю (14 тис га), власні бджолині пасіки для натурального, ароматного меду, власна солодовня, управління нерухомістю та мале будівництво оголошує конкурс на посаду юриста центрального офісу.


Один з наш з провідних напрямків це пивоварня в центрі України зі 145-річною історією. Ми — перша пивоварня в Україні, що варить пиво на сонячній енергії. У 2008 році ми не просто встановили нове німецьке обладнання, а й почали працювати за новими стандартами. Професійним пивоваром із Німеччини для нашої пивоварні було розроблено спеціальні рецептури. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року (у складі вода, солод і хміль) та не використовує у виробництві жодних замінників солоду. Контроль якості відбувається від зернини на полі до готової продукції в магазині. Наша продукція має понад 50 нагород. Наша Пивоварня «Уманьпиво» третій рік поспіль представляє Україну на міжнародних ринках, експортуючи продукцію в 10 країн світу і активно працює над розширенням географії експорту


Ми приймаємо активну участь у волонтерській допомозі для військових (тільки за останніх декілька місяців ми придбали карету швидкої на Авдіївський напрямок для 228 батальйону, задонатили 100 000 грн на протимінні трали для сил оборони). А команда «Уманьпиво» отримала першість з волейболу у стінах Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка у змаганні серед ветеранів волейболу.

Зараз ми шукаємо юриста в центральний офіс.

Якщо ти «на ТИ» з земельним, податковим і господарським правом…

Якщо ти просто ставишся до життя, маєш практичний підхід до вирішення задач…

Якщо ти настільки «тертий калач», що можеш розрулити будь-яку задачу юридичного характеру, або ж знаєш яких підрядників потрібно підключити щоб інтереси компанії були захищені на 100% … ТО МИ ШУКАЄМО САМЕ ТЕБЕ!

ЧОМУ ТОБІ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

?Повністю прозора система мотивації: 40 тис грн

? На тебе чекає класний комфортний енергонезалежний офіс в м. Умань (компанія має досвід допомоги з релокейтом)

?Можливість оформлення «броні» на час роботи

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ:

?Супроводжувати діяльність близько 5 активних компаній (ТОВ) + декілька СПД в нестандартних задачах (на стандартизовані прості задачі майже скрізь є юристу по місцю). Задачі можуть мати наступний характер: оформлення земельних ділянок під об’єктами, повернення грошей за торги де були порушення з документами, оформлення нерухомого майна у власність (де наприклад 6-8 різних власників яких треба одночасно скоординувати), тощо. Задачі бувають різні.

?Взаємодія з супроводжуючими адвокатськими компаніями та нотаріусами.

?Виконувати особисті доручення юридичного характеру керівного складу (наприклад подача декларацій).

Якщо коротко, нам потрібна людина головного офісу, яка триматиме юридичний фронт. Що вміє вирішити будь-яку задачу яка би не трапилась, будь-то оформлення землі чи то якась нетипова задача.

ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

· Юрист практик, який може методично розгрести піднакопичені справи.

· З гнучким мисленням, вміє тримати в фокусі всі види діяльності, що притримується гасла компанії «Добре робиш – добре буде».

· Завжди надає кілька варіантів рішення з зазначеними ризиками

· Ідеально якщо має адвокатське посвідчення, але розглядаємо кандидатів і без

Якщо ти розумієш що це саме про тебе, надсилай резюме на пошту відправити резюме швидше!

А резюме із супровідним листом «Чому я підходжу на цю вакансію» буде розглянуто насамперед!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору