UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме в Україні, Розділ: Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме 1-20 з 1713
Показати: 
  • Резюме Музыкант в кафе, ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Музыкант в кафе, ресторан  3 000 грн.

     31 березня
    Степаненко Максим Вік: 37 років   Київ
     Готовий до відряджень 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  вільний графік роботи, позмінна робота, плаваючий графік роботи
    Категорії:  Готельний бізнес, Ресторанний бізнес, кулінарія, Сфера розваг
  • Резюме Специалист по развитию ресторанов
     31 березня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Резюме Управляющий сетью ресторанов, CEO
     31 березня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
     Готовий до відряджень 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Керівництво
  • Резюме Музикант, Віолончеліст
     31 березня
    Степаненко Антон Вік: 38 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, разова робота, плаваючий графік роботи
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Сфера розваг, Інші пропозиції
  • Резюме Музикант-віолончеліст в ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Музикант-віолончеліст в ресторан  1 200 грн.

     31 березня
    Степаненко Антон Вік: 38 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
    Категорії:  Готельний бізнес, Ресторанний бізнес, кулінарія, Інші пропозиції
  • Резюме Метрдотель

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Метрдотель  60 000 грн.

     31 березня
    Савченко Олександр Вік: 50 років   Київ
     Є діти 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, позмінна робота
    Категорії:  HR, управління персоналом, Консалтинг, Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Резюме Тамада на весілля, день народження, банкет, корпоратив

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Тамада на весілля, день народження, банкет, корпоратив  40 000 грн.

     31 березня
    Сергій Купрієнко Вік: 45 років   Львів
     Готовий до відряджень 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Сфера розваг, Інші пропозиції
  • Резюме Директор ресторана, Керуючий рестораном
     30 березня
    Адамський Олександр Вік: 55 років   Харків
    Режим роботи:  повний робочий день
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Керівництво
  • Резюме Керівник, Директор ресторану

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Керівник, Директор ресторану  50 000 грн.

     30 березня
    Адамський Олександр Вік: 55 років   Харків
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
    Категорії:  Готельний бізнес, Ресторанний бізнес, кулінарія, Керівництво
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Повар  15 000 грн.

     29 березня
    Дементьева Татьяна Вік: 48 років   Запоріжжя
     Перебуваю в шлюбі   Є діти 
    Режим роботи:  позмінна робота
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Бухгалтер первинних документів (складський облік)  20 000 грн.

     26 березня
    Тер Наталія Вік: 57 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
    Категорії:  Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит, Офісний персонал, Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Резюме Рабочий конвеера, Обвальщик-раздельщик свинины
     26 березня
    Zarutskyy pavlo Вік: 54 роки   Львів, Київ
     Перебуваю в шлюбі   Є діти   Готовий до відряджень 
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  позмінна робота
    Категорії:  Виробництво, Ресторанний бізнес, кулінарія, Робота за кордоном, Видавництво, поліграфія
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Головний спеціаліст відділу публічної інформації та розгляду звернень громадян, зв'язки з ВРУ та КМУ, Помічник кухаря, заготівельник, Сушист  30 000 грн.

     26 березня
    Киселев Владислав Вік: 51 рік   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день, позмінна робота, додатковий заробіток
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Сільське господарство, агробізнес, Юриспруденція, право
  • Резюме Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef  45 000 грн.

     25 березня
    Дзюра Олег Вік: 60 років   Львів, Херсон, Івано-Франківськ,
    ще 1 Одеса
     Перебуваю в шлюбі   Є діти   Готовий до відряджень 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, сезонна робота, плаваючий графік роботи
    Категорії:  HR, управління персоналом, Ресторанний бізнес, кулінарія, Керівництво
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Менеджер btl проектов  25 000 грн.

     19 березня
    Сентісі Aділь Вік: 54 роки   Львів
    Освіта:  незакінчена вища Режим роботи:  повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
    Категорії:  Офісний персонал, Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Резюме Посудомийниця
     13 березня
    Шестопалова Любов Вік: 17 років   Одеса
    Освіта:  незакінчена вища Режим роботи:  вільний графік роботи, часткова зайнятість, плаваючий графік роботи
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія, Робота без кваліфікації, Інші пропозиції
  • Резюме Разнорабочая (пл. Конституции)
     11 березня
    Пилипюк Анна Вік: 53 роки   Харків
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, часткова зайнятість
    Категорії:  Домашній сервіс, Ресторанний бізнес, кулінарія, Телекомунікація та зв'язок
  • Резюме Ведучий на весілля у Харкові

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Ведучий на весілля у Харкові  грн.

      4 березня
    Тимошенко Cергій Вік: 40 років   Харків
     Перебуваю в шлюбі   Є діти 
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
    Категорії:  Готельний бізнес, Ресторанний бізнес, кулінарія, Сфера розваг
  • Резюме Account manager

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Account manager  35 000 грн.

     26 лютого
    Сачек Ольга Вік: 35 років   Київ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день, віддалена робота
    Категорії:  IT, WEB фахівці, Реклама, маркетинг, PR, Ресторанний бізнес, кулінарія
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
      Помічник кухаря  17 000 грн.

     19 лютого
    Васильовська Ірина Вік: 39 років   Львів
     Є діти   Готова до відряджень 
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  позмінна робота
    Категорії:  Ресторанний бізнес, кулінарія

Ctrl →
1 з 86

Правильне резюме категорії «Ресторанний бізнес, кулінарія: офіціанти, бармени, хостес»

Так, саме так сьогодні позначають суб'єктів сфери громадського харчування, на більшості сайтів з працевлаштування.

Цим закладам персонал потрібний практично завжди. Для когось це лише тимчасовий притулок або підробіток, а для когось - справжнісінька перспектива кар'єри. Проте ця сфера від усіх своїх претендентів вимагає професіоналізму і гарантій порядної поведінки.

Правильне резюме категорії «Ресторанний бізнес, кулінарія», крім навичок роботи, повинно містити в ідеалі і рекомендації ваших попередніх роботодавців. Зростаючі вимоги до обслуговування клієнтів потребують і наявність грамотного та лояльного персоналу. Звичайно, роботодавці звертають все більше уваги на тих, хто відгукується на такі вакансії.

Ідеальне резюме: без вас не обійтися!

Неправильно думати, що до прийому на роботу в цій сфері можна поставитися більш розслаблено, ніж, скажімо, до найму банківських співробітників. Звичайно, в банках вимог більше, однак пунктуальність, чесність, неконфліктність і... тверезість є схожими параметрами, за якими вас будуть оцінювати в обох місцях.

Само собою, що, говорячи про правильне резюме даної категорії, ми апріорі маємо на увазі прагнення до роботи в солідних закладах профілю. Зібравшись довести, що ви такому місцю потрібні, спробуйте поставитися до цього з усією серйозністю.

Звичайно, починати треба з резюме. Дотримуйтесь все тих же загальноприйнятих принципів складання ділового листа, а саме:

  • пишіть резюме під певну вакансію;
  • відбийте в ньому ті ваші заслуги, які вплинуть позитивно на вибір на вашу користь;
  • не перевантажуйте резюме зайвим, пам'ятайте, ким ви збираєтеся працювати;
  • не забудьте про реальні рекомендації;
  • не приховуйте своїх амбіцій.

Щодо амбіцій, повірте, роботодавець з більшою охотою віддасть посаду офіціанта людині, яка прагне стати адміністратором, ніж тому, хто явно показує, що прийшов «пересидіти» чергову особисту кризу.

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору