Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Обов`язки:
- Прийом замовлень від відвідувачів закладу;
- Робота з 1С, терміналом, фіскальним апаратом;
- Контроль наявності продукції на касовій зоні;
- Дотримання посадової інструкції;
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці;
- Проведення гоівкового та безготівкового розрахунку відвідувачів;
- Упаковка замовлень;
- Координація роботи з колл-центром.
Обов'язки:
- Робота з документацією, звіти, інвентарізація;
- Ведення та облік каси;
- Виконання службових доручень керівника;
-Підтримання комфорту і приємної атмосфери для гостец в залі;
- Контроль документообігу;
- Первинна бухгалтерія.
Робота з системою 1С.
Обов'язки:
Адміністративна частина:
- Прийом та здача зміни;
- Облік та контроль використання хоз. товарів;
- Контроль поставок;
- Контроль "стоп-листів"
- Контроль дотримання касової дисципліни;
- Контроль чистоти в залі , службових приміщеннях;
- Взаємодія зі слубою безпеки;
- Зворотній зв`язок з директором та персоналом;
- Проведення зборів ресторану.
Робота з гостями:
- Спілкування з гостями;
- Вирішення конфліктних ситуацій та попередження їх виникнення;
- Прийом резервів столів;
- Відповіді на телефонні звінки;
- Контроль дотримання персоналом стандартів сервісу;
- Контроль часу і якості віддачі страв і напоїв;
- Контроль замовлень за послугою "Забери Сам" та доставкою.
Робота з персоналом:
- Проведення "п'ятихвилинок";
- Контроль знання офіціантів (меню. стандарти сервісу, сервірування);
- Контроль навчання стажерів;
- Навчання персоналу;
- Контроль дотримання дисципліни персоналом на протязі робочої зміни;
- Організація та контроль проработок для офіціантів;
- Контроль відвідування навчальних тренінгів для персоналу.
Досягнення:
1. Набув навики мотивування персоналу.
2. Знання закупівельної діяльності персоналу.
3. Знання вирішень конфліктних ситуацій.
3. Проводив тренінги для персоналу;
4. Проведення співбесід.
Обовязки:
1.Обслуговування гостей закладу за стандартами мережі.
2. Надання гостям допомогу під час вибору замовлення .
3. Дотримання стандартів сервісу.
4. Контроль якості видачі страв.
5. Робота з великим потоком гостей.
6. Знання асортименту суши-бару, кухні та бару.
7. Також збір замовлень та видача замовлень на виніс.
Досягнення:
1. Вміння працювати з системою R-keeper.
2. Знання етикету.
3. Вміння продавати.
4. Війшов в трійку кращих офіціантів мережі в 2019 році.
5. Достиг вмінню працювати з гостями , що б гості залишали відгуки на сайтах мережі.( Гугл карти, TripAdvisor, Facebook та Instagram)
6.Достиг підвищенню в даній мережі.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Адміністратор ресторану в Києві"