UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адвокат, юрист, керівник в Києві
  5. Адвокат, юрист, керівник
Запропонувати вакансію
Резюме Адвокат, юрист, керівник
Кальна Олена

Адвокат, юрист, керівник

Заблоковано
54 000 грн.
 11 серпня 2021  Місто: Київ
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Консалтинг; Нерухомість та страхування; Юриспруденція, право
Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Кальна Олена Петрівна

Народилась 06 травня 1976 року в м. Києві

Контактна інформація:  офіс: м. Київ, вул. Межигірська, 54, оф.20,


Освіта:


2000р. – 2005р. – Академія праці і соціальних відносин Федерації професійних спілок України, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.


Попередні місця роботи:


01.07.1993 р.- 01.10.1993р. секретар-кодифікатор в Президії Київської міської колегії адвокатів.

01.10.1993р.-16.04.1996р. переведена секретарем-касиром в Спеціалізовану юридичну консультацію при Президії Київської міської колегії адвокатів.

20.04.1996р.-30.10.1997р. Секретар-референт ф-мі «Самшит».

31.10.1997р.-31.05.1998р. Спеціаліст з торгівлі нерухомим майном ТОВ»БК Некос».

01.09.1998р.-04.09.2002р. Секретар-референт приватного адвоката.

04.09.2002р.-28.05.2007р. Помічник адвоката.

2005р. Проходила стажування в Оболонському відділі державної виконавчої служби РУЮ м. Києва.

Також без офіційного оформлення на постійну роботу протягом 2006 року працювала помічником нотаріуса.

31.05.2007 р. Отримала Свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю№2916 від 31.05.2007р. видане Київською міською кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури та склала присягу адвоката.

З 2007 року маю успішну адвокатську практику. Безперервний адвокатський стаж повних 14 років.


Знання та досвід:

● Повний спектр надання правової допомоги. Представництво в судах всіх інстанцій та інших правоохоронних органах, в т.ч. представництво потерпілих, а також надання захисту затриманим, підозрюваним, підсудним в кримінальних провадженнях. Скасування арештів майна в кримінальних провадженнях та після їх закриття. Ведення цивільних (в т.ч. сімейних, трудових, спадкових, житлових, земельних та інших майнових та немайнових спорах), кримінальних, адміністративних, господарських справ. Віддаю перевагу спадковим справам, майновим спорам та сімейним.

● Досудове врегулювання спорів.

● Стягнення шкоди, завданої ДТП, в т.ч. страхового відшкодування.

● Робота з будівельними організаціями. Супроводження в судах всіх юрисдикції, всіх інстанцій, оскарження рішень ДАБК, КМДА, представництво в правооохоронних органах, в т.ч.захист в кримінальних провадження. Повний спектр правової допомоги в безперешкодному здійсненні господарської діяльності будівельної компанії.

● Підготовка проектів договорів оренди житлових та нежитлових приміщень, і повний супровід.

● Ведення результативних переговорів.

● Визнання прав власності на об’єкти нерухомості в судовому порядку, повний юридичний супровід правочинів з об’єктами нерухомого майна до його державної реєстрації.

● Супровід при укладанні правочинів. Співпраця з нотаріусами.

● Робота з документами. Складання проектів процесуальних документів,в т.ч. позовних заяв, скарг, запитів, договорів, угод, листів, попереджень, пропозицій, тощо.

● Приватизація об’єктів нерухомого майна.

● Активна громадська діяльність, участь у заходах, що сприяють неухильному розвитку адвокатури України і наведенню правопорядку в державі.

● Є керівником стажування для майбутніх адвокатів, які склали кваліфікаційний іспит.

● Укладено контракт з центром безоплатної вторинної правової допомоги.

● Співпрацюю з представниками Італійського консульства з приводу надання правової допомоги громадянам Італії в Україні та громадянам України, що перебувають в Італії.

● Є партнером юридичної компанії в Тайланді (в сфері нерухомості, в т.ч.співпраця з виконавчим службами Тайланду, в сфері туризму, відкриття/закриття фірм та інший невичерпний спектр правової допомоги.)

● За зверненням громадян США з приводу всиновлення дитини з України було надано юридичну консультацію із роз'ясненнями та зазначенням повного спектру вимог для отримання батьківства іноземцями. Наразі здійснюється підготовка до процедури всиновлення, ними збирається та готується пакет необхідних документів, який саме вони мають підготувати.

Даний перелік не є вичерпним, оскільки досвід та знання отримуються та вдосконалюються щодня, щомиті.


Додаткові дані:

1.Є членом багатьох громадських організацій, в т.ч. ВГО "Рада адвокатів України".

2.Постійно приймаю участь в організації форумів, конференцій, зібрань, круглих столів, корпоративні, виїзних зустрічей, тощо.

3.Безперервний обмін досвідом, самоосвіта, самовдосконалення, підвищення кваліфікації.

4. Люблю мандрувати, із задоволенням відправляюся у відрядження, багато читаю, різнобічно розвиваюся.

5.Дуже люблю дітей, під час ведення сімейних спорів в першу чергу переймаюся інтересами дітей.

6. Дуже люблю людей і свою роботу. З людьми працюю з неповних 18 років, загальний стаж роботи 28 років.

7. Креативна. Творчій підхід до всього, в т.ч. до роботи. Жодну ситуацію не сприймаю як безвихідну, оскільки вважаю, доки людина жива - вихід завжди є.

8.Легко даються мови. Англійська середня та наразі активно вивчаю персонально з репетитором та із застосуванням допоміжних програм. Зараз самостійно вивчаю нідерландську мову (онлайн програма "Кроки 50 мовами", т.і.). Вивчала юридичну латину в академії, продовжую закріплювати навички, також легко дається італійська, готова надалі розвиватися та вчити мови та засвоювати інші корисні новітні для мене навичкам та вдосконавлювати існуючі. Коли потрапляю в англомовне чи італійськомовне середовище тоді швидко адаптуюся. Українською та російською володію досконало.

9. Комунікабельна, цілеспрямована, веселої вдачі, але з серйозним підходом до всіх справ, за які беруся, обов'язкова, легка на підйом, легко і невимушено сходжуся з людьми будь-якого віку та статусу.

10. Не палю, не вживаю алкогольних напоїв.

11.Маю водійське посвідчення категорії В.


Мотивація:

Бажаю постійно та неухильно змінювати світ на краще. Своїм прикладом показувати, що радість є сила непереборна, і будь-які справи, розпочаті з радістю, з гумором вирішуються так як потрібно.

Бажаю отримувати достойну оплату за роботу, щоб мати більше можливостей для дій на загальне благо, також навчатися, розвиватися, мандрувати, пізнавати світ і бути корисним тим, хто цього потребує.

Вважаю, що володію всіма необхідними гідними якостями, які є пріоритетними у виборі моєї кандидатури для продуктивної, гармонійної результативної співпраці.

Бажана зарплата від 2000 у.о.

Зважаючи, що зареєстрована як самозанята особа, приватна адвокатські практика, маю офіс, і якщо це доцільно, можна розглядати співпрацю за Договором про надання правової допомоги, абонобслуговування, або на постійній основі на взаємоприйнятних умовах. Буду рада плідному, корисному співробітництву.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору