UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Директор в
  5. Директор
Запропонувати вакансію
Загарій Юлія

Директор

Заблоковано
30 000 грн.
 20 вересня 2022  Місто: Хмельницький
Вік:37 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Досвід роботи:

Заступник директора департаменту внутрішнього аудиту

АТ «Укрпошта»

Серпень 2018 – по теперішній час (4 роки і 1 міс.)

Керівництво регіональними секторами внутрішнього аудиту(100+ працівників). Забезпечення виконання завдань і функцій покладених на департамент. Контроль за виконанням працівниками посадових обов’язків, відповідно до функцій та завдань. Координація роботи, планування, регулювання та контроль за ефективною взаємодією департаменту з іншими структурними підрозділами. Моніторинг, контроль за виконанням покладених на департамент завдань і функцій, дотримання виконавської дисципліни працівниками, проведення оперативних нарад. Проведення аудитів виробничих структурних підрозділів згідно Плану діяльності з внутрішнього аудиту. Проведення аналізу матеріалів аудиту виробничих структурних підрозділів, визначення недоліків та порушень норм чинного законодавства та нормативних документів. Підготовка звітів українською та англійською мовами для Наглядової Ради, участь у засіданнях Наглядової Ради.


Координатор комітету роздрібної торгівлі

Європейська Бізнес Асоціація

Травень 2017 – Серпень 2018

Організація та управління роботою Комітету; участь у засіданнях Комітету; представлення інтересів Комітету на різних нарадах в урядових та неурядових установах; звернення до відповідних органів державного управління та засобів масової інформації для виконання завдань Комітету; розробка Плану дій Комітету для досягнення пріоритетів, визначених для відповідного року, а також пропозиції суміжного бюджету; підготовка листів, протоколів, службових документів, забезпечення ефективного та своєчасного спілкування та взаємодії з іншими відділами Асоціації.


Начальник відділу ліцензування торговельної діяльності

ТОВ «НОВУС Україна»

червень 2015 – травень 2017 (1 рік та 11 міс.)

Ліцензування роздрібної та оптової торгівлі підакцизними товарами; ліцензування імпорту та експорту підакцизних товарів; внесення місць зберігання підакцизних товарів до Єдиного державного реєстру; доведення до відома всіх відповідних підрозділів щодо змін у нормативних документах з питань ліцензування зовнішньоекономічної діяльності.


Аудитор, старший аудитор, провідний аудитор

ТОВ «НОВУС Україна»

Вересень 2010 - лютий 2015 (4 роки 6 міс.)

Перевірка та оцінка ефективності управління ризиками; аналіз ефективності організації бізнес-процесів, розподіл обов'язків, використання ресурсів; проведення аудиторських перевірок з метою визначення ступеня відповідності системи менеджменту підрозділу, що перевіряється критеріям аудиту; проведення перевірок дотримання вимог чинного законодавства, стандартів, інструкцій, нормативно-розпорядчих документів, розпоряджень та доручень керівництва, положень, кодексів, політик та інших обов'язкових вимог; реєстрація, перереєстрація, зняття із реєстрації РРО; отримання, продовження, ануляція ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.


Освіта


Київський Національний Університет Технологій та Дизайну (Київ, Україна)

Рік закінчення 2013

Інститут післядипломної освіти. Облік і аудит. Спеціаліст.


Вінницький Державний Педагогічний Університет ім. М. Коцюбинського (Вінниця, Україна)

Рік закінчення 2007

Інститут іноземних мов. Спеціаліст.


Курси, тренінги, сертифікати


Сертифікат про навички по системі менеджменту якості ISO9001:2009 (Київ, Україна)

2012

Сертифікат про завершення інтенсивного навчання СІА Частина 1 «Практика внутрішнього аудиту» (Київ, Україна, EY Academy of Business»)

2020

Сертифікат Внутрішній аудит: Ризик-орієнтований підхід (Київ, Україна, PwC)

2021


Додаткова інформація

Особисті якості

Аналітичне та системне мислення, ініціативність, комунікабельність, працьовитість, товариськість, пунктуальність, організованість, відповідальність, акуратність, здатність до швидкого навчання, висока працездатність, повністю віддаюся справі, хочу досягти поставленої мети, врівноваженість, психологічна стійкість до стресових ситуацій, самостійність в прийнятті рішень та вміння працювати в команді, прагнення добиватися найкращого результату у роботі; добре розвинене почуття гумору; здатність вести за себою колектив.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору