UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному (Львівська обл.)
  4. Резюме Головний технолог м'ясної промисловості в
  5. Головний технолог м'ясної промисловості
Запропонувати вакансію
Резюме Головний технолог м'ясної промисловості
Примак Артем

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяГоловний технолог м'ясної промисловості

Заблоковано
80 000 грн.
 11 листопада  Місто: Рівне (Львівська обл.)
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Легка промисловість; Виробництво; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Головний технолог
ТОВ МК ЯГЛЄВЄЦ (М'ясоперобна промисловість ), Рівне (Львівська обл.)
03.2023 − 08.2024 (1 рік 5 місяців)
  1. Запуск виробництва з нуля до обсягу 100 тонн/місяць продукції.
  2. Координація всіх аспектів розвитку підприємства.
  3. Управління виробничими процесами, контроль за впровадженням нових технологій.
Головний технолог м'ясної промисловості
ТОВ "Інус -ЛТД (М'ясоперобна промисловість ), Рівне (Львівська обл.)
02.2001 − 03.2023 (22 роки )
  1. Успішна розробка та впровадження унікальних технічних умов (ТУ) для варених та напівкопчених ковбас.
  2. Організація роботи за схемою Private Label для декількох клієнтів.
  3. Розробка фірмового бренду, участь у ребрендингу та маркетингових ініціативах.
  4. Впровадження системи НАССР на підприємстві, сертифікований внутрішній аудитор (2018).
  5. Підвищення продуктивності завдяки інтеграції нових технологій та методів виробництва.

Освіта

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
повна вища, 09.2003 − 06.2008 (4 роки 9 місяців)
Національний авіаційний університет  (Київ)
Радіоелектронне обладнання повітряних суден
повна вища, 09.1996 − 06.2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина) рік закінчення 2015 продемонстровані нові харчові добавки фірми "Рапс" та нові технології їх застосування;   було продемонстровано технології виготовлення традиційних Німецьких виробів;   це обновило асортимент продукції та впровадило технології на Підприємстві.    Використання тваринних білків у м'ясопереробній галузі(Грастін, Данія) рік закінчення 2012 розглянуто різні типи тваринних білків;   в подальшому стало можливим застосувати ці білки на своєму підприємстів та покращити якісні та економічні показники продукції.

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: 1) Володіння Word; 2) Володіння Exel; 3) працюю в 1с (блок виробництва);
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Посвідчення категорії "В" та "С"
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та очолити виробництво на ньому.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору