UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Графічний дизайнер, SMM Designer, Graphic Designer. в Києві
  5. Графічний дизайнер, SMM Designer, Graphic Designer.
Запропонувати вакансію
Резюме Графічний дизайнер, SMM Designer, Graphic Designer.
Морозовська Поліна

Графічний дизайнер, SMM Designer, Graphic Designer.

Заблоковано
 10 грудня 2020  Місто: Київ
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: IT, WEB фахівці; Дизайн, творчість; Реклама, маркетинг, PR
 Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Креативний графічний дизайнер
ЛіКО-Холдінг (Нерухомість та Девелопмент), Київ
05.2018 − 05.2020 (2 роки )

Повний дизайн-супровід компаній, які входять в структуру Холдінгу.

Розробка логотипів та айдентіки для нових проектів Холдінгу, поліграфії для Чемпіонатів світу (2018) та Європи (2019) зі стрибків у воду, інтернет-провайдера "LIKO-Net", ЖК "ЛікоГрад-2", "Liko-Soho", дизайни та підготовка макетів до друку для готелів "Favor Park" "Favor Sport", ресторанів "SHEF", "FM-Cafe", Спасо-Преображенського Собору та інших проектів.

Верстка та підготовка до друку багатосторінкових рекламних буклетів.

Діджитал-дизайнер
Креативна агенція (Реклама та PR-послуги), Київ
04.2018 − 12.2020 (2 роки 7 місяців)

Розробка сторібордів та підготовка макетів для анімації, брендування сайтів (Megogo, Starlight, Gismeteo, Sinoptik, OLX та інші) - згідно з ТТ та KV, інформери, сторіз та каруселі для компаній Nestle (Torchin, Svitoch, Purina, Gourmet, Felix, Nescafe, NAN, Gerber etc), Coca-Cola, Schweppes, GSK та інші.

Креативний графічний дизайнер
Skidka.ua (Інтернет-магазин), Київ
03.2017 − 06.2019 (2 роки 3 місяці)

Розробка нового стилю для банерів-слайдерів, тематичні брендування розділів сайту магазина згідно з ТТ, участь у розробці редизайну (проектування прототипів та UI/UX інтерфейсу десктопної, мобільної та планшетної версії головної сторінки та розділів сайту).

Розробка логотипів, стилю та прототипів для інших веб-проектів компанії.

Оформлення та поліграфія для стендів та акцій в ТЦ, дизайн та верстка листів для e-mail-розсилок.

Креативний графічний дизайнер
ООО "Доміра-Девелопмент" м.Ірпінь (Нерухомість та Девелопмент), Київ
11.2015 − 05.2017 (1 рік 5 місяців)
  • ЖК 7'Я (Щасливе) - розробка логотипу ЖК, всієї айдентіки та стилю, дизайн та підготовка до друку супровідних поліграфічних та діджитал матеріалів (бігборди, оформлення фасаду паркану будівництва та відділу продаж, папки, візитні картки, буклети, листівки, сувенірна продукція, вивіски, виносні конструкції, коллажі та схеми поверхів, діджітал та банери HTML5 с ресайзами під всі мережі (Adwords, Adriver, Admixer).
  • ЖК "Мюн-Хаузен" (Ірпінь) - розробка логотипу ЖК, всієї айдентіки та стилю, дизайн та підготовка до друку супровідних поліграфічних та діджитал матеріалів (бігборди, фасаду паркану будівництва, буклети, коллажі та схеми поверхів, діджітал та банери HTML5 с ресайзами під всі мережі (Adwords, Adriver, Admixer)
Графічний дизайнер
Діджитал Агенція Global Marketing (Реклама та PR-послуги), Київ
05.2015 − 12.2018 (3 роки 7 місяців)
  • Проект "Romantic Thailand" частина 1 та 2 - розробка прототипів та дизайну сайтів проекту, діджитал матеріали для SMM, банери HTML5 та ресайзи під всі мережі (Adwords, Adriver, Admixer).
  • Туристичні мережі TUI, Pegas, Tez-Tour: Сторіборди, банери HTML5 та ресайзи під всі мережі (Adwords, Adriver, Admixer)
  • Turkish Airlines Ukraine: дизайн листівок, серій SMM-постів, виносних конструкцій.

Дизайн та верстка листів для e-mail-розсилок клиентів агенції.

Освіта

ЛДПУ
Графічний дизайн
повна вища, 09.2001 − 06.2006 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Animate), Google Web Designer, Figma, можу й в CorelDraw, пам'ятаю PageMaker, Quark, Frontpage, Macromedia Flash та Freehand :-) Базові знання Premiere, AfterEffects, XD. Типографіка, шрифти, правила верстки тексту. HTML, CSS, базові знання Javascript, PHP; розуміння принципів front-end та back-end розробки, адаптація дизайна. Від логотипу, айдентіки та брендбуку - до любої потреби у всьому, що можна надрукувати або використати у діджітал-середовищі. Практичний досвід: - Brand ID, Keyvisual, маркетинговий дизайн, поліграфичний дизайн, буклети/каталоги, POSM, широкоформат та наружна реклама, брендування авто. - Повна підготовка до друку (також висічки, штампи, плотер, тиснення, вибіркове лакування, фальц/біг, шелкотрафарет, тамподрук) - SMM-графіка (інформери, каруселі, сторіз, анімація), дизайн сторінок соцмереж/YouTube - Сторібордінг, банери та ресайзи (Static, GIF, HTML5), брендування сайтів - Web-Design, e-commerce design&development - Кількарічний досвід керування віддаленим колективом, підбір підрядників/виконавців, постановки та контролю виконання завдань.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Аналітичне та логічне мислення, гнучкий розум, швидко навчаюся. Перфекціонізм, висока працездатність, системний підхід до завдань. Вмію приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність. Не лякаюсь нестандартних завдань та дедлайнів «на вчора», вмію розставляти пріоритети і вести кілька різноспрямованих проектів одразу, та закінчити всі вчасно. Уважність і акуратність, суворе дотримання корпоративних стандартів. Комунікабельна, вмію домовлятися та знаходити взаємовигідні рішення. Пропоную нові ідеї та можу їх обгрунтувати.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Зацікавлена у довготривалому співробітництві. Із задоволенням застосую свої знання та багаторічний досвід в великій компанії з разноплановими щоденними завданнями. Дуже люблю працювати з агенціями, знаю специфіку на практиці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору