UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Офіс-менеджер, адміністратор, помічник керівника в Києві
  5. Офіс-менеджер, адміністратор, помічник керівника
Запропонувати вакансію
Резюме Офіс-менеджер, адміністратор, помічник керівника
Зосіменко Валентина

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяОфіс-менеджер, адміністратор, помічник керівника

Заблоковано
25 000 грн.
 14 жовтня 2022  Місто: Київ
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Офісний персонал; Реклама, маркетинг, PR
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Фізичний реабілітолог
Власний проект (Фізична реабілітація), Київ
04.2019 − 07.2022 (3 роки 2 місяці)

Розробка власної індивідуальної реабілітаційної программи; проведення сеансів КСТ; індивідуальні заняття на дошці Євмінова; застосування массажу (розслабляючий, медовий, гуа ша, остеопатичний); косметологічні процедури (чистка, массаж обличчя, уход).

Фахівець з фізичної реабілітації
Центр лікування та профілактики захворювань спини “NUW SPINE” (Фізична реабілітація), Київ
04.2016 − 04.2019 (3 роки )

Проведення та контроль індивідуальних та групових занять на тренажерах за рекомендацією лікаря; ознайомлення пацієнтів з реабілітаційною методикою "Кіпарис";психологічна підтримка пацієнтів.

Референт
Адвокатська компанія ТОВ “Анкуша” (Юридична діяльність), Київ
02.2014 − 03.2016 (2 роки )

Робота з базою клієнтів, організація життедіяльності офісу, вирішення адміністративно‑господарських питань, підготовка документів, матеріалів та передача їх в роботу керівнику, виконання особистих доручень керівника, робота з вх./вих. кореспонденцією, інформаційне розсилання клієнтам, робота з оргтехнікою.

Провідний економіст з фінансової роботи
Територіальне медичне об’єднання “Стоматологія” (Державний сектор)
11.2009 − 09.2010 (10 місяців)

Прийом, перевірка як фінансовіх звітів так і господарчих стоматологічних клінік та подальша їх передача в ГУОЗ. Контроль за роботою клінік, стосовно якості обслуговування пацієнтів. Формування кошторисів ТМО і подальша їх передача в ГУОЗ.

Фізичний реабілітолог
Власний проект (Фізична реабілітація), Київ
12.2008 − 11.2011 (2 роки 11 місяців)

Професійний догляд за хворим дідусем, який потребував постійного догляду; формування та спостерігання за віконанням режиму дня, прогулянки на свіжому повітрі, індивідуальний підбір вправ ЛФК, массаж, прийом ліків, харчування, психологічна підтримка.

Провідний спеціаліст департаменту адміністрування кредитних правочинів дирекції
ВАТ Банк “ТРАСТ” (Банківська діяльність), Київ
03.2008 − 12.2008 (9 місяців)

Контроль та співпраця з відділом по роботі з фізичними особами, перевірка та супровід кредитних та депозитних угод. Подача звітності до НБУ.

Провідний економіст
Філія ВАТ КБ “Надра” (Банківська дфяльність), Київ
04.2006 − 03.2008 (1 рік 10 місяців)

Робота з клієнтами банку, оформлення та супровід кредитів, депозитів, відкриття та закриття розрахункових рахунків юридичним та фізичним особам; проведення віїмок для правоохоронних структур, формування та відправка інформації стосовно запитїв финансових, налогових та правоохоронніх установ;, контроль та супровід філій банку в розрахункових операціях.

Освіта

Національний педагогічний Університет ім. М. Драгоманова  (Київ)
Фізична реабілітація/фізичний реабілітолог
повна вища, 09.2016 − 07.2018 (1 рік 9 місяців)
Інститут економіки та нових технологій Української академії наук національного прогресу  (Кременчук)
економічний, економіст маркетолог
повна вища, 09.1993 − 07.1998 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS Office: Word, Excel, Power Point, Outlook Впевнений користувач ПК
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особісті якості: Мобільна, комунікабельна, відповідальна, енергійна, вольова, пунктуальна, із задоволенням працюю у команді! Маю достатній освітній, інтелектуальний і культурний потенціал, вмію його застосовувати у різних нестандартних ситуаціях, коли треба швидко приймати складні рішення. Маю досвід роботи в різних напрямках (економіка, банківська діяльність, фінанси, продажи, фізична реабілітація, косметологія, психологія). Цікавлюсь новими технологіями, багатьма напрямками вітчизняної та міжнародної науки, економіки; уважно слідкую за міжнародними відносинами; вивчаю історію, традиції, культуру різних країн, мистецтво. З урахуванням того, що кожна діяльність в новому колективі має свої особливості, спроможна швидко засвоювати знання та досвід в нових напрямках. Навички: Грамотна письмова та усна мова; діловодство; вмію мотивувати, переконувати, спроможна розв'язувати конфлікти; гнучкість, толерантність у спілкуванні; спостережливість, вміння бачити суть справи; вмію брати на себе відповідальність та ризик. Хобі: Активні піші прогулянки, катання на велосипеді, сплав на байдарках. Психологія, коучинг, спілкування.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Шукаю роботу в стабільній компанії з можливістю професійного та особистого росту, де зможу реалізувати свій внутрішній потенціал та стати частиною команди!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору