UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Педагог-организатор, Практический психолог, Администратор, Заведующая молодёжным центром в
  5. Педагог-организатор, Практический психолог, Администратор, Заведующая молодёжным центром
Запропонувати вакансію
Резюме Педагог-организатор, Практический психолог, Администратор, Заведующая молодёжным центром
Васюкова Диана

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПедагог-организатор, Практический психолог, Администратор, Заведующая молодёжным центром

Заблоковано
10 000 грн.
 30 червня 2022  Місто: Дніпро
Вік:26 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Керівництво; Сфера розваг
Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Заведующая молодёжным центром "Энергия"
Дворец культуры Николаевского городского совета Краматорского района Донецкой области (Сприяння соціалізації та самореалізації молоді, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації її творчого потенціалу та національно-патріотичному вихованню, популяризації здорового способу життя, працевлаштуванню та зайнятості у вільний час), Миколаївка (Донецька обл.)
02.2021 − По теперішній час (3 роки 2 місяці)

Здійснення керівництва молодіжного центру; Аналіз діяльності центру, забезпечення підготовки та своєчасного подання встановленої звітності; Проведення роботи щодо організації дозвілля молоді, діяльності молодіжного центру; Забезпечення кваліфікованим комплектуванням та використанням кадрів, проведення виховної роботи щодо розвитку творчої ініціативи, підвищення професійної кваліфікації; Контроль за виконанням працівниками поточних і перспективних планів роботи; Контроль творчої та трудової дисципліни, додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Нагороджена грамотою у конкурсі "Молода людина року-2021" за значний внесок у розвиток волонтерства, та молодіжної політики міста.

Организатор культурно-досуговых мероприятий
Дворец культуры Николаевского городского совета Краматорского района Донецкой области (Органицая мероприятий), Миколаївка (Донецька обл.)
02.2021 − 03.2021

Проведення масових ігор, забезпечення колективного ігрового спілкування; Організація вистав, розваг та інших форм організації дозвілля населення.

практический психолог
Учреждение дошкольного образования №2 "Ромашка" (Дошкільна освіта, залучення дітей до загальнолюдських цінностей, розвиток творчих та розумових здібностей.), Миколаївка (Донецька обл.)
02.2020 − 02.2021 (1 рік )

Психологічний розвиток дітей; взаємодія з сім`ями дітей у вихованні, для забезпечення повноцінного розвитку дитини; забезпечення інтелектуального, та особистісного розвитку дитини.

Освіта

Донбасский Государственный педагогический университет (Слов'янськ)
Факульет гуманитарного и экономического образования, Специальность 011 Образовательные, педагогические науки (Внешкольное образование)
повна вища, 09.2020 − 12.2021 (1 рік 2 місяці)
Московский педагогический государственный университет
Факультет дошкольной педагогики и психологии
повна вища, 08.2015 − 12.2019 (4 роки 3 місяці)

Додаткова освіта

 Програма "Молодіжний працівник", участь в обміні досвідом з молодіжними працівниками Литви "#GO_Volunteer"

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Українська - Професійний (експерт), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS Office, Internet. Швидкий набір тексту. Робота з оргтехнікою. Навички оперативного пошуку інформації у мережі інтернет.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Пунктуальна, відповідальна, уважна, комунікабельна. Прагну до самовдосконалення, швидко навчаюсь. Не маю шкідливих звичок. Увлекаюсь музыкой, играю на фортепиано.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Есть свидетельство от Министерства образования и науки Украины про признание в Украине иностранного документа про образование. Который даёт право на территории Украины на трудоустройство и дальнейшее продолжение обучения.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору