UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Помічник керівника, секретар, адміністратор, перекладач в
  5. Помічник керівника, секретар, адміністратор, перекладач
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Помічник керівника, секретар, адміністратор, перекладач

Заблоковано
 10 травня  Місто: Дніпро
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Офісний персонал; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Опис

ГОЛОТА ОЛЬГА АНАТОЛІЇВНА

Дата народження:

26 жовтня 1984

Місце проживання:

м. Кам'янське,

Дніпропетровська область


Освіта Бердянський державний педагогічний університет Філологія (Українська мова і література). Англійська мова. рік закінчення 2006


Досвід роботи 


Комунальний заклад «Ліцей №3» Кам`янської міської ради вчитель англійської мови (серпень 2008 - по сьогодні)

Досвід роботи у дитячому оздоровчому таборі 18 років (вожата, вихователь, педагог-організатор, методист; робота з різними віковими групами дітей)


Володіння мовами Англійська - Intermediate, можу проходити співбесіду цією мовою.

Ключова інформація

Навички роботи у команді, цілепокладання, критичного мислення та рефлексії.

Створення і втілення проєктів, написання сценаріїв для заходів різного тематичного спрямування, відео та музичний супровід, проведення заходів.

Знання і розуміння сучасних тенденцій розвитку освітнього процесу.

Вміння складати індивідуальні освітні маршрути для становлення учня як особистості. В процесі роботи надання переваги індивідуальному підходу, акцент на увазі до особистості, її унікальності і потенціалу, мотивація і створення ситуації успіху.


Додаткова інформація


Наукова діяльність

2020 рік I місце у міському етапі та III місце в обласному етапі конкурсу-захисту

науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково- дослідницька робота "Літературна творчість".

2022 рік Диплом переможця I ступеня у фестивалі педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини "EDU_FEST Dnipro – 2022", номінація "Вплив професійної

рефлексії сучасного вчителя на якість викладання іноземної мови (англійська)", наукова робота "Рефлексивна компетентність вчителя англійської мови як засіб реалізації концепції Нової української школи".

I місце у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота з теми "Технології дистанційного навчання як засіб формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти".

Виступ на науковій конференції за участю студентів факультету адвокатури та антикорупційної діяльності, спеціальність " Менеджмент" Національний університет "Одеська Юридична Академія" з доповідю за темою " Роль і місце іміджу керівника в ефективному управлінні сучасної організації".

2023 рік I місце у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота "Історичні паралелі: Голокост та риторика геноциду сучасної російської влади".

I місце у міському етапі та IV місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково- дослідницька робота "Рефлексивна компетентність вчителя".

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору