UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Луцьку
  4. Резюме Помічник нотаріуса, інспектор з кадрів в
  5. Помічник нотаріуса, інспектор з кадрів
Запропонувати вакансію
Галас Софія

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПомічник нотаріуса, інспектор з кадрів

Заблоковано
8 000 грн.
 17 лютого 2021  Місто: Луцьк
Вік:24 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: HR, управління персоналом; Юриспруденція, право
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

інспектор відділу кадрів
Тдв «рожищенський сирзавод» (Виробництво ), Луцьк
10.2020 − 03.2021 (4 місяці)

Вела облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлювала прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій і наказів керівника підприємства, а також іншу встановлену документацію з кадрів. Формувала і вела особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю. Брала участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів.

Готувала необхідні матеріали для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників. Заповнювала.вела облік і зберігала трудові книжки, визначала трудовий стаж, видавала довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Вела записи в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників. Вела облік надання відпусток працівникам, здійснювала контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Оформлювала документи, необхідні для призначення пенсій працівникам підприємства та їх сім’ям.

Вивчала особливості переміщення і причини плинності кадрів, брала участь у розробленні заходів щодо їх усунення. Вела архів особових справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готувала документи для здавання їх до державного архіву. Вносила інформацію про кількісний склад персоналу та його рух у банк даних, стежила за його своєчасним оновленням і поповненням.

Освіта

ВНУ ім.Лесі Українки (Луцьк)
Юридичний
незакінчена вища, 09.2016 − 06.2021 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Excel ,C-1.Microsoft word

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору