UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Project Manageer (Junior, Trainee) в Києві
  5. Project Manageer (Junior, Trainee)
Запропонувати вакансію
Резюме Project Manageer (Junior, Trainee)
Щукін Віталій

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяProject Manageer (Junior, Trainee)

Заблоковано
20 000 грн.
 22 червня 2023  Місто: Київ
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: IT, WEB фахівці; Консалтинг; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Керівник проектів / Аналітик бізнес-процесів
Razom Communications (Реклама / Маркетинг / PR), Київ
03.2018 − 03.2019 (1 рік )

Структуризація бізнес-процесів фінансового обліку в маркетингових проектах.

КП: управління проектами від ініціювання до завершення: аналіз стейкхолдерів, управління змістом, термінами, комунікаціями, інтеграцією.

  • участь в проекті імплементації системи фінобліку в маркетингових проектах компаній холдингу (галузеве рішення для класу ERP-систем; більше 150 користувачів): інтеграція операційних, бухгалтерських та фінансових даних проектної діяльності в єдину систему фінансового управління. Це дозволило значно скоротити час консолідації фінансової інформації та складання звітності, підвищити її достовірність.

БА: аналіз бізнес-структури і БП (As Is), визначення бізнес-кейсу, потреб, обмежень і можливостей; визначення і валідація підходів та рішень, умов переходу; розробка концепцій, сценаріїв і БП (To Be); впровадження та навчання, розробка документації.

Бізнес-аналітик / Product Owner
Інститут Прикладних Систем і Технологій, ТОВ (IT - разработка ПО), Київ
01.2013 − 05.2017 (4 роки 3 місяці)

Розробка хмарної ERP-системи Облік SaaS (oblik.ua/uk).

Збір інформації та аналіз стейкхолдерів, бізнес-структури і БП, визначення бізнес-кейсу, потреб, обмежень і можливостей; управління вимогами; визначення і валідація підходів та рішень, умов переходу; розробка БП, алгоритмів та бізнес-логіки роботи додатків, сценаріїв і UX; підготовка концепцій та ТЗ; впровадження, навчання та адміністрування, розробка маркетингової та користувацької документації (Довідка Облік SaaS).

  • Командою створена хмарна ERP-система (web-сервіс ведення бухгалтерського, управлінського, кадрового, складського та ОС, фінансового обліків) для МСБ і ОСББ (мас-маркет), та Холдингів (розширені рішення для агропромислових компаній (Україна, РФ, Казахстан) та IT-інтегратора).
  • Провів аналіз процесів планування, постановки та контролю виконання завдань на молочному підприємстві, та Розробив ТЗ на автоматизацію календарного планування завдань і робіт на виробництві, контролю їх виконання та операційного обліку, аналізу результатів і адаптаційного перепланування. За ТЗ розробники замовника реалізували відповідний модуль в використовуваної АСУТП, що скоротило час рутинної адміністративної роботи для співробітників.
  • Провів аналіз процесів діловодства та адміністрування продажів проектно-інженерної компанії, і управління дебіторською та кредиторською заборгованостями. Розробив ТЗ на оптимізацію процесів реєстрації даних договорів і специфікацій та їх змін, функцій операційного обліку та контролю виконання зобов'язань суб'єктами інженерних проектів. За ТЗ розробники замовника впровадили запропонований алгоритм роботи з артефактами документообігу в використовувану ERP. Це скоротило час узгоджень та прийняття рішень при виконанні поставок і розрахунків в рамках інженерних проектів.
Бізнес-аналітик
Спеціальні Інтегральні Системи, ТОВ (IT - разработка ПО), Київ
10.2009 − 08.2012 (2 роки 10 місяців)

Розробка програмно-апаратного комплексу (CMS / DMS, DSS, АСУП).

Збір інформації, аналіз стейкхолдерів і БП, визначення обмежень і можливостей; управління вимогами; визначення і валідація підходів та рішень; розробка БП, алгоритмів та бізнес-логіки роботи програм, сценаріїв і UX; підготовка концепцій та ТЗ; імітаційне моделювання та прототипування; розробка проектної та користувацької документації.

Адміністратор проекту / Бізнес-аналітик
АІС, група компаній, Фінансовий департамент (Автобизнес), Київ
05.2008 − 07.2009 (1 рік 2 місяці)

Розробка та імплементація Платіжного календаря в системі Фінансового управління.

АП: аналіз стейкхолдерів, управління змістом, термінами, комунікаціями.

БА: збір інформації, аналіз бізнес-структури і БП, визначення бізнес-кейсу, потреб, обмежень і можливостей; управління вимогами; розробка концепції рішення і моделі БП, сценаріїв і UX, підготовка ТЗ; валідація рішення; впровадження, навчання та адміністрування, розробка документації.

  • Провів аналіз процесів фінансового контролю і планування грошових потоків та Розробив модель бізнес-процесів для оптимізації контролю, планування та суміщення за часом грошових надходжень і витрат. Займався впровадженням модуля Платіжного календаря в використовувану ERP-систему. Процеси модуля синхронізовані з процесами бюджетування, моніторингу та управління кредиторської та дебіторської заборгованостями, юридичного супроводу. Це дозволило Фінансовому департаменту більш ефективно управляти оборотними активами і позиковими коштами, а також скоротити час узгоджень та прийняття рішень. І як приємний бонус: скорочення паперового документообігу.
Бізнес-аналітик / Технічний редактор / Адміністратор / Тестувальник
ІНКОМ, ЗАТ, Департамент програмних систем (IT - разработка ПО), Київ
06.2004 − 08.2007 (3 роки 2 місяці)

Проекти розробки і впровадження ERP, CRM, DMS, IP-телефонії. Сервіс та підтримка.

Освіта

Університет економіки та права КРОК (Київ)
Управління проектами, Магістр
повна вища, 09.2015 − 05.2017 (1 рік 7 місяців)
Таврійський Інститут Підприємництва та Права (Сімферополь)
Економіст (менеджмент), Спеціаліст
повна вища, 09.1995 − 05.2000 (4 роки 7 місяців)

Додаткова освіта

 Повний перелік курсів та тренінгів в pdf-файлі за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1-6w-DSOUYfhQveuCGqChem7y-Mq2lu6K/view

Знання мов:

Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: ЗНАННЯ, ВМІННЯ ● Принципы ООП и БД. SQL (based), HTML / CSS. ● PMBoK и Agile-фреймворки (Scrum, Kanban), SDLC. ● BABoK, Requirement management, Strategic analysis. BPMN, IDEF0, EPC. ● ERP, CMS / DMS, CRM / SRM, Cloud Computing, Bug Tracking / Project Management Systems. ● Product Vision, JTBD, Stories, Problem Solving, Product-Market Fit, Canvases, UX Research
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Цілеспрямований, проектно-продуктово-клієнто-орієнтований. Маю гарні комунікаційні навички і здорове почуття гумору. Волію працюватиме в команді. Прагну вдосконалювати професійні навички, вчуся і розширюю свій кругозір. ПРОФЕСІЙНІ ІНТЕРЕСИ Проекти розробки та імплементації систем обліку та управління ресурсами, контентом і документообігом, взаємовідносинами, підтримки прийняття рішень. Діджіталізація.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Активно шукаю роботу на позиціях Junior Business Analyst, Project Manager, Product Manager, QA specialist. Маю більше 7 років досвіду роботи в IT та non-IT проектах як Бізнес-аналітик і Менеджер проектів.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору