UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Спеціаліст з розвитку (навчання) персоналу в
  5. Спеціаліст з розвитку (навчання) персоналу
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Спеціаліст з розвитку (навчання) персоналу

Заблоковано
  2 вересня 2021  Місто: Львів
Вік:37 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: HR, управління персоналом; Наука, освіта, переклади
 Перебуваю в шлюбі 

Опис

Мета

Цікавить робота в сфері розвитку персоналу, зокрема аспект навчання працівників: розроблення та проведення тренінгів, курсів підвищення кваліфікації, програм навчання і т.п.

Науковий ступінь:  Доктор педагогічних наук (спеціальність 13.00.04 «Теорія і методика професійної освіти»), 2021 р. Кандидат економічних наук (спеціальність 08.00.08 «Гроші, фінанси і кредит»), 2013 р.

Вчене звання: Доцент (кафедри менеджменту та соціальних наук), 2018 р.


Досвід роботи:

09.2018 – і до тепер - Доцент кафедри економіки та менеджменту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

09.2018 – 08.2020 - Докторант денної форми навчання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.

09.2010 – 08.2018 - Асистент, викладач, старший викладач, доцент кафедри менеджменту та соціальних наук ДВНЗ «Університет банківської справи».

12.2009 – 12.2012 - Аспірант (з відривом від виробництва) Університету банківської справи Національного банку України (м. Київ).


Освіта:

09.2008 – 06.2009 - Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, факультет банківських та інформаційних технологій, спеціальність «Банківська справа», кваліфікація – магістр з банківської справи (диплом магістра з відзнакою).

09.2004 – 06.2008 - Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, факультет банківських та інформаційних технологій, напрям підготовки «Економіка і підприємництво», кваліфікація – бакалавр з банківської справи (диплом бакалавра з відзнакою).

1994 – 2004 - Львівська середня школа № 96 (атестат з відзнакою).


Додаткова освіта:

2010 – і до тепер - Систематичне проходження курсів підвищення кваліфікації та стажувань в Україні та закордоном з тематики економіки, менеджменту та навчання персоналу, що підтверджено відповідними сертифікатами.

Професійні навички та знання: Досвід розроблення та апробації навчальних курсів тренінгового та інших форматів, проведення наукових досліджень, написання наукових статей, виконання науково-дослідних тем, презентаційних виступів на конференціях. Досвід організації та проведення конференцій. Досвід наукового менторства.

Робота в середовищі Windows, MS Word, MS Excel, Internet – досвідчений користувач.

Ділове спілкування, викладання, робота з людьми.


Відзнаки та нагороди: Нагороджена грамотами та подяками «За професійну майстерність». У травні 2018 році за вагомі досягнення у науковій і науково-організаційній роботі та з нагоди Дня науки нагороджена грамотою Західного наукового центру НАН України і МОН України. Лауреат обласної премії молодим ученим і дослідникам «за наукові досягнення, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі» (листопад 2019 року). Номінант конкурсу «Молодий вчений року» (за підсумками 2020 року).


Мови: Українська – рідна; російська – вільно; англійська – рівень B2 (Pearson Edexel Level I Certificate in ESOL International (CEF B2) 500/1926/0 № 87318:0007:1712007553:011286); польська – на побутовому рівні.


Особисті дані: д. н. – 01.12.1986р., одружена, відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, вихована.


Інтереси:

Наукові інтереси - Дослідження проблем, що стосуються: підвищення рівня та якості життя населення; професійної підготовки майбутніх менеджерів у частині формування у них здоров’язбережувальних вмінь та навичок; методик психологічного менеджменту; технологій HR-менеджменту; механізмів оптимізації здоров’яорієнтованого середовища організації майбутніми менеджерами.

Інтереси та захоплення: Туризм, подорожі, танці, музика, театр, футбол тощо.

Життєве кредо:  “Only the BEST is good enough”,  «Якщо хтось дихає тобі в спину, це означає, що ти попереду».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору