UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технічний директор в Києві
  5. Технічний директор
Запропонувати вакансію
Резюме Технічний директор
Павленко Олександр

Технічний директор

Заблоковано
35 000 грн.
  3 березня 2023  Місто: Київ
Вік:63 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Готельний бізнес; Нерухомість та страхування; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Олександр Павленко

Дата народження: 10.10.1960 р.
м. Запоріжжя

Ціль: здобуття посади технічного директора, головного інженера, головного інженера з експлуатації будівель у м. Києві.

Очікування по заробітній платі: від 35 000,00 грн.


Досвід роботи:

грудень 2022р - по теперешній час - ПП "ПМ-20" м. Київ (БЦ "М-Міст"), головний інженер.

вересень 2013 р. - жовтень 2022 р. – ТОВ "Аврора Девелопмент" м.Запоріжжя, технічний директор ТРЦ "Аврора", м Запоріжжя. Сфера діяльності- експлуатація комерційної нерухомості. Трудові відносини припинені з причини руйнування об'єкта ворожою ракетою.

Функціональні обов'язки:

  • управління технічними службами;

  • організація реконструкцій, модернізацій та ремонтних робіт, як власними силами підприємства, так і із залученням підрядних організацій;

  • розроблення та контроль виконання бюджету;

  • організація нарахувань за комунальні послуги для компенсації орендарями;

  • організація та контроль за безпечним й оптимальним режимом роботи: систем водопостачання та водовідведення, газопостачання, електропостачання, теплопостачання, холодопостачання, вентиляції та кондиціювання, диспетчеризації, пожежної сигналізації, обладнання автоматичного паркінгу, відеоспостереження, ліфтами та ескалаторами;
  • організація і контроль за дотриманням правил та норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог природоохоронних, санітарних органів;

  • контроль за споживанням енергоресурсів, аналіз та впровадження заходів з оптимізації їх споживання.

В підпорядкуванні - 50 працівників.

Досягнення: розробив та реалізував:

  • стратегію технічного розвитку підприємства, спрямовану на зменшення використання енергоресурсів;

  • комплекс заходів з модернізації систем клімату з улаштуванням системи "водяний туман", що призвело до зменшення витрат на електроенергію на 30%;

  • алгоритм виконання ремонтних робіт власними силами на певних видах обладнання (зменшення витрат на ремонт до 250 тис. грн. на місяць);

  • проєкт нестандартного ремонту коштовного кліматичного обладнання (зменшення витрат на ремонт на 2,0 млн. грн.).

2002 – 2013 р.р.– КП "Готель "Україна" м.Запоріжжя, головний інженер. Сфера діяльності- експлуатація нерухомості комунальної власності, готелі з ресторанами.

Функціональні обов'язки:

  • управління технічними службами; організація і контроль за дотриманням правил та норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки, природоохо-ронних та санітарних вимог; організація та контроль за безпечним та оптимальним режи-мом роботи: систем водопостачання та водовідведення, електропостачання, теплопо-стачання, ліфтів; контроль за споживанням енергоресурсів, аналіз та впровадження заходів по оптимізації споживання; організація реконструкцій, модернізацій та ремонтних робіт, як власними силами підприємства, так і із залученням підрядних організацій.

В підпорядкуванні - 30 працівників.

Досягнення: розробив та реалізував:

  • проект альтернативної системи теплопостачання на базі гідродинамічних систем та геліосистем, що зменшило витрати на теплову енергію на 30%, на електроенергію на 15%;

  • алгоритм телекомунікаційної структурованої кабельної системи з механізмом та обладнанням для можливості грошової компенсації проживаючими готелю за користування телекомунікаційними послугами.

2001 г. - 2002.– ТОВ "Модуль-П"" м.Запоріжжя, директор. Сфера діяльності- ремонтно- будівельні роботи.

1999 г. - 2002.– філія ТОВ "Домобуд" м.Запоріжжя, директор. Сфера діяльності- будівництво.

1998 г. - 1999.– ТОВ "Домобуд" м.Запоріжжя, заступник директора з інженерінгу та економіки- головний інженер. Сфера діяльності- будівництво, торгівля будівельними матеріалами.

1996 г. - 1998.– СП "Маджес" м.Запоріжжя, головний інженер. Сфера діяльності- будівництво, ремонт, виробництво харчової продукції, торгівля абразивними матеріалами, медикаментами.

1992 г. - 1996.– ІКЦ "Сприяння" м.Запоріжжя, головний інженер. Сфера діяльності- будівництво, ремонт, виробництво металовиробів, виробництво меблів, торгівельна діяльність з використанням власної промислової бази.

1986 г. - 1992.– Проектно- конструкторський та технологічний інститут міністерства автомо-більної промисловості м.Запоріжжя, завідувач сектором розробки перспективного обладнання. Сфера діяльності- проектування автоматизованих та роботизованих систем для підприємств автомобільної промисловості.


Освіта: 1979-1984 р., Запорізький машинобудівний інститут, машинобудівний факультет, спеціальність «Підйомно- транспортні машини та механізми», інженер- механік.


Професійні навички: впевнений користувач програмами MS Office, навички роботи з програмами Nanocad, 1С, АВК, з технічною документацією, знання норм охорони праці та техніки безпеки, досвід модернізації технічних систем та впровадження нового промислового обладнання, практичні навички самостійного виконання слюсарних, сантехнічних, електротехнічних робіт, та робіт з ремонту електронного устаткування.

Особисті якості: висока працездатність, високі аналітичні здібності, відповідальність, наполегливість, , стресостійкість, організаторські здібності.

Додаткова інформація:

Група з електробезпеки IV, до та вище 1кВ.

Володіння мовами - українська, російська, англійська (зі словником).

Водійське посвідчення кат. «В1, В, С1 С».

Учасник та неодноразовий спікер всеукраїнського проекту MALLS CLUB.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору