Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- керівництво колективом 18-20 чол;
- замовлення продуктів;
- замовлення та контроль виробничого обладнання та інвентарю;
- управління адміністративно-господарською діяльністю;
- оперативне управління виробничими процесами;
- складання виробничих програм, контроль технологічних процесів;
- проведення роботи по підвищенню кваліфікації персоналу;
- ведення внутрішньої бухгалтерії (табель на ЗП, списання і переміщення продуктів та побутової хімії, прихід ТМЦ, нарахування ЗП);
- розробка меню, робота з калькуляційними та технологічними картами, забезпечення асортименту страв та кулінарних виробів;
- контроль приготування страв;
- ведення документації, звітності про виробничу діяльність;
- проведення інвентаризації;
- контроль роботи барменів, офіціантів та кухарів;
- мотивація та навчання персоналу;
- складання бюджету виробництва;
- повне управління фінансово-економічною діяльністю виробництва;
- постійний розвиток виробництва.
Досягнення:
Організація роботи виробництва, написання меню, навчання кухарів та офіціантів, тощо…
Підписатись на розсилку нових резюме: "Заведующий производством, Технолог в Ужгороді"