UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Київ
  4. Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме в Києві, Розділ: Ресторанний бізнес, кулінарія за 30 днів

Резюме 1-14 з 14
Показати: 
  • Резюме Гардеробщик

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Гардеробщик  15 000 грн.

      1 листопада
    Петрович Влад Вік: 66 років   Київ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  часткова зайнятість, сезонна робота, додатковий заробіток
  • Резюме Музикант-віолончеліст в ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Музикант-віолончеліст в ресторан  1 200 грн.

     31 жовтня
    Степаненко Антон Вік: 37 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
  • Резюме Музикант, Віолончеліст
     31 жовтня
    Степаненко Антон Вік: 37 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, разова робота, плаваючий графік роботи
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Головний спеціаліст відділу публічної інформації та розгляду звернень громадян, зв'язки з ВРУ та КМУ, Помічник кухаря, заготівельник, Сушист  20 000 грн.

     30 жовтня
    Киселев Владислав Вік: 50 років   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день, позмінна робота, додатковий заробіток
  • Резюме Специалист по развитию ресторанов
     28 жовтня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Управляющий сетью ресторанов, CEO
     28 жовтня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Посудомийниця, прибиральниця, чистильщик овочів
     23 жовтня
    Рязанцева Ірина Вік: 59 років   Київ
    Режим роботи:  позмінна робота, часткова зайнятість, разова робота
  • Резюме Метрдотель

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Метрдотель  60 000 грн.

     22 жовтня
    Савченко Олександр Вік: 50 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи
  •  15 жовтня
    Котко Іван Вік: 42 роки   Київ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день
  • Официант  4 000 грн.

      8 жовтня
    Ботченко Анна Вік: 32 роки   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день
  • Хостес  4 000 грн.

      8 жовтня
    Ботченко Анна Вік: 32 роки   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Администратор  10 000 грн.

      8 жовтня
    семенова людмила Вік: 61 рік   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  вільний графік роботи, позмінна робота, часткова зайнятість
  • Резюме Музыкант в кафе, ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Музыкант в кафе, ресторан  3 000 грн.

      8 жовтня
    Степаненко Максим Вік: 37 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  вільний графік роботи, позмінна робота, плаваючий графік роботи
  •   5 жовтня
    Манченко Софія Вік: 15 років   Київ
    Освіта:  середня Режим роботи:  позмінна робота, часткова зайнятість

Резюме «Ресторанний бізнес, кулінарія» в Києві

У кафе, барах, ресторанах та інших громадських місцях міста Києва завжди є відкриті вакансії. Це пов'язано, перш за все, з великою кількістю персоналу і постійною потребою фахівців високого рівня.

Якщо ви володієте такими здібностями, навичками і шукайте своє місце в даній сфері праці, вам слід почати зі складання резюме «Ресторанний бізнес, кулінарія» в Києві. Саме воно дозволить вам систематизувати ваші досягнення і досвід для пошуку роботи в столиці.

Персонал «Ресторанний бізнес, кулінарія» в Києві: на що звернути увагу?

При складанні резюме «Ресторанний бізнес, кулінарія» в Києві слід акцентувати увагу на кількох важливих пунктах:

  • досвіді роботи,
  • місці роботи,
  • освіті,
  • виконуваних обов'язків.

Роботодавці Києва починають вивчення резюме з інформацією про претендента, освіті та напрямку трудової діяльності. Залежно від професійних знань, пошукач подає резюме на ту чи іншу посаду.

Для роботодавця є важливим не безліч місць праці, а ваша тривалість роботи на займаній посаді, а також можливе просування по кар'єрних сходах, або ваші досягнення. Чим довший ваш досвід, тим цінніший ви як фахівець.

Разом з напрямком роботодавці вивчають професійні обов'язки, які пошукач вказав в резюме «Ресторанний бізнес, кулінарія» в Києві. За виконуваними обов'язками і рівнем відповідальності можна також судити про навички та вміння фахівця. Тому продумайте досконально, що пишете в цьому документі.

Якщо ви вирішили шукати своє професійне місце в сфері громадського харчування, пам'ятайте, що це одна з найбільш затребуваних професій, яка потребує умілих фахівців.

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору