RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Онлайн консультация юриста
  3. Сокращение / увольнение

Сокращение / увольнение

онлайн-консультация по вопросам увольнения и сокращения штата

Последние вопросы юристу:

Вікторія (26 Январь 2015)

На посаду медичної сестри палатної в березні минулого року медичним закладом було прийнято на роботу молодого спеціаліста, який закінчив у 2014 році Ніжинський медичний коледж, та отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю \"Медико-профілактична справа\", здобувши кваліфікацію санітарного фельдшера. Також коледжем було видано довідку про те, що під час навчання вивчалась навчальна дисципліна \"Загальний догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка\". Зараз відділення проходить атестацію робочих місць, і майже після року роботи, адміністрація вирішила, що людина не має права працювати на даній посаді, та просить написати заяву на звільнення за власним бажанням. На скільки правомірні дії адміністрації? Якщо дійсно не має права, то чиможе заклад направити спеціаліста на перекваліфікацію?

Посмотреть ответ

Светлана (14 Январь 2015)

Здравствуйте Ответьте пожалуйста на вопрос. Очень важно знать как правильно поступить. 03.03.2015 исполняется ребенку 3 года ребенку. 04.03.2015 нужно выходить на основное место работы. Но у ребенка есть все медицинские показания для оформления по уходу до 6 лет. В садик он не ходил из-за болезни(аттопический дерматит). Сейчас хотели попробовать в сад(хотя бы на 1-2 часа в день), но врач сказала либо сад либо ЛКК. Если пойдет в сад(не оформлять ЛКК)- прийдется уволиться с работы, так как полноценно он ходить не сможет. Если не ходить в сад( оформлять ЛКК) так и не смогу выйти на работу через 6 месяцев (прийдется уволиться) так как больничные не приветствуются. Нужно пойти в сад . И получается замкнутый круг: времени мало. Не знаю как правильно поступить. Помогите пожалуйста. Вопрос такой: Если прийдется писать заявление об увольнении с 04.03.2015 (выход после декрета) , по какой статье лучше , чтобы получать пособие в Центре зайнятости? Правда ли, что если уволится по согласованию сторон, то имею право на выплату в ЦЗ в размере оклада, который был до ухода в декрет, в течении 6 месяцев? Правда ли, что нельзя одновременно оформить ЛКК и пробовать ходить в садик? Помогите пожалуйста в решение такого важного для нашей семьи вопроса. За ранее спасибо.

Посмотреть ответ

Максим (21 Декабрь 2014)

Доброго дня! Прошу Вашої допомоги. Справа в наступному. Свого часу мною було подано заяву на звільнення. В проміжок цього часу мене було направлено у відрядження. Після повернення з відрядження не був допущений до роботи, а відтак не зміг звітуватися за відрядження. Звернувся до суду з позовом \" Про порушення ст.47КЗпП України. Работодавець надав суду підробні документи (наказ \"Про звільнення, Особову картку працівника П-2, розрахунково-платіжну відомость П-49) в яких проставлений підпис іншою особою. Мною було зроблено відповідну заяву суду \"Про вчинення кримінального злочину\" за ст.358 ККУ. А ні суд першої інстанції, а ні апеляційний суд та Вищий спеціалізований суд не звертали на це увагу. Що до термінів розгляду, то на це пішло майже 5 років. Все ж таки мені вдалося отримати, в наступному, докази що документи підробні. Отже запитання в наступному: Чи можу я посилатися на ст.361 ЦПК України- нововиявлені обставини, або Ви запропонуєте інший шлях?

Посмотреть ответ
← CtrlCtrl →
18 из 151

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх