RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Онлайн консультация юриста
  3. Сокращение / увольнение

Сокращение / увольнение

онлайн-консультация по вопросам увольнения и сокращения штата

Последние вопросы юристу:

Максим (21 Декабрь 2014)

Доброго дня! Прошу Вашої допомоги. Справа в наступному. Свого часу мною було подано заяву на звільнення. В проміжок цього часу мене було направлено у відрядження. Після повернення з відрядження не був допущений до роботи, а відтак не зміг звітуватися за відрядження. Звернувся до суду з позовом \" Про порушення ст.47КЗпП України. Работодавець надав суду підробні документи (наказ \"Про звільнення, Особову картку працівника П-2, розрахунково-платіжну відомость П-49) в яких проставлений підпис іншою особою. Мною було зроблено відповідну заяву суду \"Про вчинення кримінального злочину\" за ст.358 ККУ. А ні суд першої інстанції, а ні апеляційний суд та Вищий спеціалізований суд не звертали на це увагу. Що до термінів розгляду, то на це пішло майже 5 років. Все ж таки мені вдалося отримати, в наступному, докази що документи підробні. Отже запитання в наступному: Чи можу я посилатися на ст.361 ЦПК України- нововиявлені обставини, або Ви запропонуєте інший шлях?

Посмотреть ответ

Сергей (26 Июнь 2013)

Здравствуйте! Мою знакомую, которой исполнилось 56 лет (24.06.2013), директор на ее предприятии заставляет (в принудительном порядке) написать заявление на расчет в связи с уходом пенсию. Но есть такая проблема, что документы на оформление пенсии были поданы 25.06.2013 и в пенсионном фонде сказали, что пенсию она будет получать через 3 месяца (ориентировочно). И выходит то, что если она напишет на увольнение то у нее не будет не какого источника дохода. Вопрос заключается в том, что имеет ли право начальник в такой ситуации заставлять написать на увольнение и если да, то на основании чего? И куда можно обратиться для решения данной проблемы и какие документы нужны (хотелось бы в случаи увольнения получить какуето компенсацию)? P.S. На уговоры директор не подається и твердо стоит на своем (написать на увольнение).

Посмотреть ответ
← CtrlCtrl →
19 из 152

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх