UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Кабинет Министров поднимает пенсию шахтёрам

Кабинет Министров поднимает пенсию шахтёрам

27.11.2009 472

Как сообщила министр труда и социальной политики Украины Людмила Денисова, это решение было принято во исполнение закона «О повышении престижности шахтерского труда».

Она отметила, что на сегодня в Украине насчитывается 197 тысяч пенсионеров-работников угольной отрасли, из которых 30 тыс. имеют подземный стаж.

Денисова сообщила, что 163 тыс. пенсионеров-работников угольной отрасли получат доплату в размере 28,4 грн. к существующей пенсии, а 30 тыс., имеющих подземный стаж - 225 грн.

«Таким образом, для шахтеров, имеющих подземный стаж, минимальная пенсия с 1 ноября составит 1 тыс. 719 грн.», - цитирует министра РБК-Украина.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору