UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Все про резюме
  5. Досягли кар’єрного піку. Куди рухатись далі?

Досягли кар’єрного піку. Куди рухатись далі?

17.06.2019 556Автор: Лоліта Платошкіна
Досягли кар’єрного піку. Куди рухатись далі?

Досягли кар’єрного піку. Куди рухатись далі?

17.06.2019     556Автор: 

Кар’єрний ріст - це невід’ємна частина професійного розвитку будь-якого спеціаліста. Де-хто з них проходить досить короткий шлях, а де-кому выпадає пройти довгий та досить нелегкий і заслужити своє місце в компанії та на кар’єрному шляху. Але у кожного кар’єрного росту на певній вакансії є свій пік з різних на то причин. Якщо ви досягли свого кар’єрного піку на посаді в компанії і не знаєте куди рухатись далі, ця стаття саме для вас.

Для багатьох спеціалістів відсутність чи припинення кар’єрного росту є справжньою проблемою для подальшої роботи в компанії. І це досить логічно, спеціаліст повинен розвиватися та поповнювати свої знання постійно. Без кар’єрного розвитку робітник починає нудьгувати, вважати себе зайвим, не на тому місці, що в свій час призводить до депресії. Де-які спеціпалісти доводять до крайніх меж та в результаті звільняються з роботи. Ми, в свою чергу, стверджуємо, що не обов’язково доводити до цього, а шукати нові шляхи руху, залишаючись на своїй посаді в компанії.

Розвиток спеціаліста в компанії

Отже, ми домовились залишити звільнення на крайній випадок. А покищо давайте продумаємо, що у цій ситуації можна зробити. По-перше, візьміться за аналіз своєї роботи в компанії, а також оцініть свою діяльність. Чи справді вам більше недоступний кар’єрній рост? Іноді нам так тільки здається. Для вияснення цього вам допоможе особиста бесіда з вашим керівником чи директром. Але не напрошуйтесь на зустріч з керівництвом не придумавши власну стратегію вашого подальшого шляху та місця в компанії, тим паче, керівники йдуть на зустріч тим, хто шукає та пропонує свої шляхи подальшого руху.

Якщо, ви все ж таки вирішили зустрітися з керівнцицтвом особисто, то будьте готові заздалегідь продумати декілька ідей. Наприклад, ви можете запропонувати створити власну команду спеціалістів за фахом, чкі очолите саме ви. Ви також можете піти далі та запропонувати відкрити новий вітділ за новим направленням під ваших керівництвом. Головне, щоб при цьому ви отримали нові навички та уміння, нові знання та задоволення від процесу та результатів.

Якщо навіть після розмови з керіваництвом, ви не отримали підтримки на нові впроваддження, не засмучуйтесь. Ви завжди можете ваідкрити власне діло паралельно з основною роботою.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору