UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. Міжнародний день моряка

Міжнародний день моряка

Міжнародний день моряка

Міжнародний день моряка

     2349Автор: 

З 2010 року рішенням, скріпленим резолюцією держав — членів Міжнародної морської організації в складі ООН, 25 червня прийнято відзначати як Міжнародний день моряка.

У сучасному світі економіка багато в чому залежить від налагодженої роботи моряків торгового і вантажного флоту. Близько 80% усієї світової торгівлі здійснюється з їх допомогою. Понад 1 500 000 осіб у всьому світі пов'язані своєю професійною діяльністю з морями й океанами, серед яких понад 70 000 — наші співвітчизники. На світовому ринку українські моряки посідають шосте місце за чисельністю персоналу в галузі.

Вважається, що морські професії втілюють у собі все, про що можуть мріяти романтики. І це, мабуть, суща правда. Однак ця робота несе і безліч ризиків для тих, хто обрав такий шлях. Стихія океанів і морів непередбачувана, тому кожен похід з порту може стати для моряків справжньою битвою за своє життя. Не секрет, що сьогодні моряків підстерігають й інші небезпеки, наприклад, військові дії, що ведуться в багатьох регіонах світу, або піратство.

Тож побажаємо удачі всім, хто, часто ризикуючи життям, забезпечує нашому суспільству звичне життя, представникам цієї славної професії — морякам.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору