UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Все про резюме
  5. Питання, які слід задати перед звільненям?

Питання, які слід задати перед звільненям?

1.05.2019 285Автор: Лоліта Платошкіна
Питання, які слід задати перед звільненям?

Питання, які слід задати перед звільненям?

1.05.2019     285Автор: 

Ось і настав час змін. Звільняєтесь з місця роботи чи вас звільняють? Тоді не забудьте перед звільненням задати важливі питання, які допоможуть вам у найближчому майбутньому швидко реабілітуватися і знайти роботу вашої мрії. Читайте статтю далі і ви отримаєте відповідь, що це за питання.

Питання спеціаліста перед звільненням

Звільнення - це неприємне і тимчасове явлення, не в залежності від того ви звільняєтесь самі чи вас звільняють. Але якщо ви потрапили у таке становище не зволікайте, не засмучуйтесь, швидко вмійте прийти до тями та почати діяти далі. Отже, перше питання, яке ви повинні поставити работодавцю при звільненні - поцікавтесь причини з яких вас знімають з вакансії. Дуже часто якісь певні події передують цим причинам, але якщо ситуація раптова, то домагайтесь обов’язкової відповіді роботодавця. Якщо ж ви звільняєтесь самі, не забудьте пояснити своїм керівникам причини з яких ви покидаєте компанію. Це допоможе їм у майбутньому виправити свої помилки у керівництві кадрами, якщо вони існують.

Друге питання, стосується вашої результативності на цій посаді. Чи були вами виконані всі обов’язки та на якому рівні. Це допоможе вам у майбутньому правильно сформувати своє резюме та визначити вірно скіль коштують ваші навички та уміння на ринку праці.

Наступне питання після результативності вашої роботи - чи дасть роботодавець рекомендаційни лист. Це досить важливий долкумент для будь-якого спецілаліста, бо він робить його конкурентним на ринку праці серед інших здобувачів. Саме він підтверджує наявність у вас певних умінь, професійності, а також певний набір особюистих якостей.

Не забудьте питання про те, як вам буде виплачені відпускні, якщо ви все ж таки ще не брали відпустку у цьому році, чи вибрали ці дні не повно. Роботодавець обов’язково повинен вірно порахувати і виплатити гроші у певні сроки до вашого остаточного звільненняч та уходу.

І, звісно, не забудьте улагодити питання про те скільки ще ви будете відпрацьовувати днів чи тижнів після вашого звільнення. Ця інформація долпоможе вам орієнтуватися скільки у вас ще є часу на пошуки нової роботи та пообіцяти новому роботодавцю якісь дати, що до вашого виходу на нову роботу.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору