UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. «Працювати в «АВТО ПРОСТО» цікаво, яскраво та вигідно!»

«Працювати в «АВТО ПРОСТО» цікаво, яскраво та вигідно!»

15.02.2008 254
«Працювати в «АВТО ПРОСТО» цікаво, яскраво та вигідно!»

«Працювати в «АВТО ПРОСТО» цікаво, яскраво та вигідно!»

15.02.2008     254

Компанія АВТО ПРОСТО є безперечним лідером українського ринку адміністрування фінансових активів для придбання автомобілів у групах. Маючи багаторічний досвід роботи, наша компанія безупинно розвиває та вдосконалює програму «АвтоТак» відповідно до потреб споживачів.

Одну із ключових ролей у цьому процесі відіграють наші спеціалісти з продажу, адже саме вони доводять до відома компанії «з перших рук» як і чим живе вітчизняний споживач, чого він найбільше потребує та яким чином компанія може допомогти йому.

Комерційна мережа «АвтоТак» охоплює всю країну та налічує 50 салонів у 31 місті України. На сьогодні в компанії працюють 112 спеціалістів з продажу.

Всебічну підтримку співробітникам на місцях надають Регіональні директори та Агенти, завдяки чому комерційна мережа «АвтоТак» працює злагоджено й ефективно, а в цілому компанія, Центральний офіс якої знаходиться у м. Києві, функціонує як одне ціле.

Варто відзначити, що наша компанія надає своїм співробітникам величезну кількість переваг задля забезпечення комфортних умов праці, відчуття стабільності й захищеності, а також можливості зростати й розвиватися.

Серед переваг роботи спеціалістів з продажу «АвтоТак» варто відзначити гідну заробітну платню, потужну систему преміальних винагород, своєчасність та стабільність оплати праці, особливі відзнаки, навчання й підвищення кваліфікації у корпоративному тренінговому центрі, можливість подорожувати країною, офіційне працевлаштування та повний соцпакет.

В «АВТО ПРОСТО» працює ексклюзивна система навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів з продажу, розроблена на основі високоефективних сучасних методик та завдяки колосальній досвідченості корпоративних бізнес-тренерів, глибокому розумінні продукту й потреб суспільства.

Навчання складається із кількох рівнів, на кожному з яких учасники одержують ефективні інструменти й необхідну підтримку. Тож ми гарантуємо підвищення рівня знань та навичок співробітників комерційного відділу до рівня справжніх «профі». А якщо Ви вже вважаєте себе асом у сфері продажу – ми готові надати Вам можливість пересвідчитись, що досконалості немає меж!

Цілеспрямованість, здатність кинути виклик самому собі, бажання досягати чудових результатів та перевершувати власні сподівання зажди будуть визнані компанією.

Працювати в «АВТО ПРОСТО» цікаво, яскраво та вигідно! Ми завжди раді цілеспрямованим кандидатам, які по-справжньому розуміють поняття «клієнтоорієнтованість», прагнуть працювати в стабільній, міцній, великій компанії, компанії, яка є лідером у своєму сегменті, готові розвиватися та зростати у сфері продажу та мати натомість гідну винагороду й величезне задоволення від улюбленої справи.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися на сайті www.autotak.com.ua

Вікторія Юріївна Павлова, Керівник HR-відділу ТОВ "АВТО ПРОСТО"

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору