UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 1 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається

    22 грудня 2023 1311

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Як спорт сприяє кар'єрі

    21 грудня 2023 1009

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення

    19 грудня 2023 1212

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.

  • Що таке піраміда Франкліна та як її використовувати у роботі та житті

    17 грудня 2023 1005

    Навчившись застосовувати принципи піраміди Франкліна, ви зможете ефективніше виконувати робочі завдання, а також побачити ваш кар’єрний шлях і здобутки в перспективі. Пропонуємо в статті детальніше познайомитися з пірамідою Франкліна і її використанням у роботі та житті.

  • Поради щодо побудови міцних та ефективних стосунків з керівником

    8 грудня 2023 329

    Стаття присвячена саме темі побудові відносин з керівником та корисним лайфхакам, які можна використати, щоб досягти в цьому успіху.

  • П'ять пасивно-агресивних фраз, яких краще уникати на роботі (та й у житті)

    6 грудня 2023 264

    Друзі, сьогодні пропонуємо цікаву тему на розгляд про нетипову поведінку багатьох співробітників в компаніях, яка вносить труднощі в порозуміння при комунікації - пасивна агресія.

  • Що не так з роботою на хоум-офісі?

    24 листопада 2023 340

    Працювати з дому чи кав’ярні – це прекрасно, але офіс компанії теж має низку переваг. Пропонуємо з’ясувати, що не так з роботою на хоум-офісі.

  • Як залишатися організованими, працюючи віддалено?

    19 листопада 2023 329

    Як залишатися організованими, якщо працюєте з дому, і не маєте змоги бачити щодня друзів-колег? Пропонуємо обговорити це питання, а також з’ясуємо, як не втратити продуктивність, працюючи віддалено.

  • Який вид літератури ви найчастіше читаєте для своєї роботи

    16 листопада 2023 329

    Звичка читати книги про різноманітні сфери життя відточує інтелектуальний розум, підвищує емоційний інтелект, дає можливість налагодити стосунки з собою та навколишнім світом.

  • Як зберегти ментальне здоров’я під час війни

    12 листопада 2023 359

    Питання, винесене в заголовок статті, цікавить багатьох українців. І справді, як лишатися психічно стабільним в умовах повномасштабної війни, яку агресор затіяв майже два роки тому? Спробуємо з’ясувати.


Ctrl →
1 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору