UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Золотая елка весящая 40кг. стоит всего лишь $4,2 млн

Золотая елка весящая 40кг. стоит всего лишь $4,2 млн

23.11.2012 76302
Для желающих наполнить золотым блеском наступающий год токийский магазин ювелирных украшений создал уникальное предложение: новогоднюю елку.

Елка сделана из 40 кг чистого золота, на ее "ветках" выгравированы знаменитые герои Диснея - Микки Маус, Тинкер Белл и Золушка, а сверху завязаны бантики из листового золота.

Дерево в высоту 2,4 метра, а в ширину - 1,2 метра. Цена сказочного изделия - $4,2 млн. Как утверждают продавцы магазина, она вполне оправдана.

"Сейчас золото стоит $53,2 за грамм. Мы использовали при работе только чистое золото, а 10 наших ювелиров делали гравировку диснеевских персонажей вручную, на что им понадобилось два месяца", - сказала менеджер магазина Томоко Исибаси.

"Сказочные герои очень милые, и дерево выглядит как настоящая елка", - отметила Исибаси. В магазине есть и уменьшенные версии новогодней золотой елки - высотой 25 см с 20 выгравированными персонажами мультиков Диснея. Она обойдется ценителям в $243 тысячи.

"Большая золотая елка еще ждет своего покупателя, а маленькие уже начали распродавать".

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору