UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Кращий кадровик України – ваше професійне визнання!

Кращий кадровик України – ваше професійне визнання!

23.05.2013 110210

ІІІ Всеукраїнський Рейтинг «ТОП-10 кращих кадровиків України-2013 » продовжує прийом заявок на участь. Реєстрація на сайті www.top10ku.com.ua. Учасникам Рейтингу необхідновиконати відбіркові завдання, що складаються з професійних тестів і практичного кейсу.
Учасником Рейтингу може бути будь-який фахівець, що має досвід кадрової роботи і працює на території України.

Головний приз для Лідера Рейтингу – 5000 грн!

Всі, хто виконає тестові завдання, будуть запрошені на безкоштовний кадровий семінар від найкращих лекторів України! Учасники - ТОП-10 Рейтингу отримають почесні дипломи, що засвідчать їхній високий професійний рівень та приємні подарунки, серед яких сертифікати на спеціалізовані тренінги, набори косметики та туристична подорож на двох «Магія Закарпаття» для переможця в номінації «Вибір України» від Організатора та партнерів Рейтингу.

Організатор — професійний журнал «Кадровик України». Рейтинг проводиться за підтримки Міністерства соціальної політики України та Київського міського центру зайнятості.

З питань, пов’язаних з організацією та проведенням Рейтингу,
будь ласка, звертайтеся:
Вікторія Ємельянова
координатор проекту
тел. (044) 568-50-60
моб. 050 343 04 33
vika@profpressa.com
www.kadrovyk.com.ua

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору