UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. На рекламу и пиар кандидаты в президенты потратили более 2 млрд.грн.

На рекламу и пиар кандидаты в президенты потратили более 2 млрд.грн.

10.02.2010 354

Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, в частности, представитель координационного совета Ассоциации внешней рекламы Украины Артем Биденко отметил, что все официально зарегистрированные кандидаты на пост Президента в первом туре на прямую рекламу потратили около 1 млрд. 150 млн.грн. и еще около 700-750 млн.грн. - на непрямую, немедийную рекламу. Во втором туре выборов, по мнению А.Биденко, каждый из кандидатов потратил на рекламу в пределах 100 млн.грн. "В целом на выборы ушло где-то около 1 миллиарда 900 млн.грн., максимум - до двух миллиардов. Это уже со всеми гонорарами и услугами политтехнологов", - подчеркнул он.

В свою очередь, председатель Союза рекламистов Украины Евгений Ромат считает, что расходы на рекламную кампанию были еще выше. "Много чего не учитывается. Мы живем в государстве с достаточно непрозрачной информационной отраслью - и джинса, и серый пиар, и листовки, и плакаты. Я думаю, что все же эта цифра около 2,5-3 млрд.грн.", - отметил он.

Вместе с тем, генеральный директор компании стратегических коммуникаций Publicity Creating Валерий Курейко высказал мнение, что из названной рекламистами суммы, потраченной на рекламную кампанию, около 30% средств ушло на пиар-услуги.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору