UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. ЦИК сегодня объявит официальные результаты выборов

ЦИК сегодня объявит официальные результаты выборов

25.01.2010 429

Последний уточненный протокол, составленный 23 января, был подан в ЦИК окружной избирательной комиссии территориального избирательного округа N110 (города Лисичанск в Луганской области) 24 января. Таким образом, в установленном законом порядке были проведены все процедуры, необходимые для установления результатов выборов Президента Украины 17 января 2010 года.

Решения судов, которые могли бы поставить под сомнение результаты голосования 17 января 2010 года, а, следовательно, и данные поданных в ЦИК оригиналов протоколов участковых и окружных избирательных комиссий, в Центральную избирательную комиссию не поступали.

Напомним, что первый тур выборов Президента Украины состоялся 17 января. По предварительным данным Центральной избирательной комиссии, за кандидата Виктора Януковича проголосовали 35,32% избирателей, за Юлию Тимошенко - 25,05%.

Читайте також

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 вересень, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Вгору