UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Світова практика
  5. Діджиталізація відаленної роботи: як проистосовується світ

Діджиталізація відаленної роботи: як проистосовується світ

9.04.2020 581Автор: Олександр Мавлідінов
Діджиталізація відаленної роботи: як проистосовується світ

Діджиталізація відаленної роботи: як проистосовується світ

9.04.2020     581Автор: 

Дивлячись сьогодні на можливості, що пропонує сучасний цифровий світ допомагаючи людству адаптуватися до нових умов ізоляції, не можна не радіти своєчасності розвитку технологій. Тож саме завдяки високотехнологічним досягненням, перехід на віддалену роботу став не лише можливим для майже кожної людини, але й максимально комфортним.

Новий портал, що було створено Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, та який було активовано днями, містить відповіді на головні питання, як діяти бізнесам в умовах карантину та відповідних обмежень. На цьому ресурсі (https://sme.gov.ua/covid19/) зібрано всю актуальну інформацію, щодо змін та новин, які відбулися у відповідних законах країни та стосуються ведення бізнесу. Зокрема, там можна знайти роз’яснення «податкових канікул» й інформацію про державне кредитування бізнесу.

Розробники вирішили надати доступ всім підприємцям саме до офіційної інформації. Щоб допомогти бізнесменам та роботодавцям уникнути помилок та порушень. Також, ресурс містить чимало корисних порад щодо ведення бізнесу у період кризових ситуацій, рекомендації до створення онлайн-версії своєї справи, посилання на корисні бізнесменам курси та семінари.

У той самий час, американський ресурс reviews.org пропонує заробляти сидячи вдома та дотримуючись карантину. При цьому, заробляти досить непогано та незвично комфортно. Так, ресурс, що є рекомендаційним у напрямку послуг для приватних осель, господарств та дозвілля, пропонує усім бажаючим громадянам Сполучених Штатів пройти відбір, та потрапити до 10 учасників, що мають виконувати необхідну роботу.

Сама робота полягає у тому, щоб дивитися анімаційні та художні серіали та кінострічки за допомогою сервісного ресурсу «Disney plus», отримуючи за це платню. У десятку мають потрапити знавці та фанати кінопродуктів відповідної компанії, яким заплатять не лише підпискою протягом року на цей популярний канал, а й подарять кредитні картки на суми у 200 доларів США, які людина може використати на власний розсуд.

Американці, що вважають себе фахівцями з диснеївської анімації можуть просто надіслати електронного листа на адресу ресурсу та бути обраними випадковим способом за допомогою спеціальної програми.

Спосіб, як зробити віддалену роботу більш продуктивною, знайшли бельгійські розробники офісних додатків. Вони створили програму, що імітує звуки офісу та створює звичну для класичних офісних працівників, атмосферу. Але, при цьому такий фон не містить «голосу боса, який кричить на тебе», зауважили творці додатку.

За їх словами, після численних опитувань. Вони дійшли висновків, що для більшості працівників, які змушені пристосуватися до роботи з дому, головною проблемою є сприйняття домашньої обстановки такою, у якій є змога працювати. Можливість маскувати «зайві звуки», що відволікають більш комфортними для себе, на думку розробників має позитивно вплинути на зосередженість людини та допомогти більш ефективно працювати у новій обстановці.

Рівень гучності звуку та вибір різних шаблонів дозволяють створити необхідний та знайомий фон. Серед запропонованих варіантів є все, від звуку олівця, що креслить по паперу до стуку клавіатури та гудіння принтерів.

Тож всі умови, здається є, й людині залишається лише зосередитися на нових умовах та вдало працювати.

Читайте також

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору