UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Світова практика

Публікації "Світова практика"

Сторінка 1 з 13

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Які бувають методи оцінки проєкту та коли краще використовувати кожен із них

    8 жовтня 2023 914

    Грамотна оцінка проєкту дозволяє краще розподілити бюджет, ресурси та час. Але як зібрати достовірні дані про майбутній проєкт, щоб спланувати роботу команди і продуктивно розподілити сили і ресурси?

  • Як компанії отримати користь з ІТ-конференції? Та навіщо брати участь

    28 лютого 2023 306

    Відвідування світових ІТ-конференцій – це прекрасна можливість підшукати нових партнерів та клієнтів, зміцнити ділові зв’язки, представити свої стартапи інвесторам і не тільки. Давайте з’ясуємо детальніше, як українським ІТ-компаніям отримати максимум користі від ІТ-конференцій.

  • Фінські компанії приглядаються до нічного режиму роботи

    31 серпня 2022 324

    Цікавий тренд намічається на фінському ринку праці. Фінські компанії всерйоз розглядають можливість переходу на нічний режим роботи, щоб заощаджувати на електроенергії. Кошти, зекономлені у такий спосіб, виявляться немалими навіть для невеликих компаній.

  • Як у країнах Європи ставляться до віддаленої роботи?

    17 серпня 2022 353

    Можливість віддаленої роботи після пандемії пристрасно обговорюється в різних країнах. Працівники здебільшого прагнуть до збереження гнучкості та мобільності, але окремі представники топ-менеджменту вважають, що потрібно повертатися в офіси. А як ставляться європейські країни до теми узаконення віддаленої роботи після пандемії?

  • Плюси та мінуси чотириденного робочого тижня

    21 лютого 2022 534

    У Європі та США все більше придивляються до чотириденного робочого тижня. Виявляється, скорочення робочого тижня не призводить до втрати продуктивності, і все ж певні нюанси тут є. Які саме, читайте в статті від Jobs.ua.

  • Роботи-помічники: чи забирають вони робочі місця у людей чи все-таки ні?

    7 лютого 2022 1828

    В одній з польських лікарень майбутнє уже настало: в «робочий штат» прийняли декількох роботів. То чи забирають такі ро́боти-помічники робочі місця у людей чи все-таки ні? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Бізнес і ментальність японців: чому для них стабільність важливіша прибутку?

    3 лютого 2022 520

    Японія століттями була закритою для європейців країною. Ізоляція від усього світу зробила японців унікальними у багатьох відношеннях. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам розібратися у такому цікавому питанні, як співвідноситься ментальність японців з веденням бізнесу, і чому для них стабільність важливіша прибутку.

  • Як креативно наймати людей на роботу

    5 грудня 2021 449

    Креативні вакансії часто потребують креативних тестових завдань, але хто сказав, що технічні вакансії не можна подавати креативно? Ми спробуємо вам допомогти в вирішенні цього завдання.

  • Молодь і фермерська робота – як зацікавити перших другим?

    8 жовтня 2021 440

    Давайте на прикладі французьких фермерів розглянемо разом із Jobs.ua, як вони намагаються зацікавити молодь своєю благородною працею.

  • Як підприємливі американці на дистанційці заробляють в рази більше

    23 серпня 2021 510

    Підприємливі і кмітливі американці, які перейшли на віддалену роботу, примудряються суміщати кілька робіт одночасно, через що їхні прибутки значно виросли. А чому б і не поєднувати дві роботи, якщо є така можливість? Про переваги такої діяльності, її вигоди і деякі лайфхаки – дізнайтеся разом із Jobs.ua.


Ctrl →
1 з 13

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору