UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

     914Автор: 

Цей день в Україні присвячений здоров'ю, красі й гармонії, адже щорічно кожну другу вересневу суботу в країні відзначають День фізичної культури і спорту.

Сучасне суспільство поряд з безліччю найрізноманітніших викликів, породжуваних цивілізацією, стикається з однією з найважливіших проблем - збереженням здоров'я жителів нашої планети, людства.

Все більше приводячи навколишній світ у відповідність людськими уявленнями про комфорт і зручність, люди позбавляються необхідності багато рухатися й отримувати адекватні фізичні навантаження, без яких людина просто не може залишатися повноцінно здоровим організмом.

Тому в це свято варто віддати належне всім тим людям, хто не просто пов'язав своє життя зі спортом, але і присвятив себе навчанню інших.

Починаючи зі знайомих усім шкільних фізруків і закінчуючи модними індивідуальними тренерами, всі ці люди приділяли і приділяють нам час, намагаються достукатися до розуму землян, показуючи необхідність, красу й результативність занять спортом. А значить, спасибі їм всім величезне, адже без їх втручання в життя звичайних «неспортивних» людей, багато хто ризикуєзалишитися безсвого фізичного, а значить і морального здоров'я.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору