UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День інженерних військ України

День інженерних військ України

День інженерних військ України

День інженерних військ України

     4184Автор: 

3 листопада стало датою не для одного військового свята. У цей день своє професійне свято відзначають інженерні війська України.

День інженерних військ за цією датою закріплений згідно з Указом Президента України від 27 жовтня 1999 року і покликаний нагадувати про високі заслуги армійських саперів, ветеранів інженерних військ і їх діючих воїнів.

Треба зазначити, що такі «невійськові» війська, як інженерні, якраз відносяться до спеціальних військ. Без роботи інженерів вже давно стало просто неможливо проведення військових операцій.

Саме цей рід військ одними з перших дізнається, навчається, а то й створює все нове й новаторське в армії, освоюючи найновіші засоби ведення бойових і супутніх їм дій.

Адже саме з непомітного подвигу воїнів-інженерів починається будь-яка наступальна операція, а про оборону без залучення представників цих військ взагалі не варто й говорити.

Ці люди першими вступають у сутичку: прокладають безпечні проходи в мінних полях для просування піхоти й техніки, знешкоджують вибухові пристрої, розчищають дороги від загороджень і завалів, наводять необхідні переправи через водні перешкоди. Усе це воїни цих військ нерідко повинні робити заздалегідь і скритно, буквально «під носом» у супротивника, готуючи й охороняючи замасковані безпечні шляхи для майбутнього просування армії.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору