Утром 29 октября, хлебный холдинг «Киевхлеб», который контролирует 90% столичного рынка хлебобулочных изделий, заявил о намерении поднять расценки на хлеб «Украинский» и батон на 50-60 копеек.
Сейчас в Киеве батон стоит 3 гривны 30 копеек, то его цена после повышения будет 3,80. Хлеб «Украинский» добавит к цене 60 копеек. Эксперты в хлебной отрасли считают, что такие повышения давно назрели, раз уж о них заговорили еще во время подсчета голосов.
По словам генерального директора отраслевого объединения «Укрхлебпром» Александра Васильченко, подобные подорожания коснутся всех без исключения регионов и составят около 10%. Это станет заметно уже к концу ноября. Тем более что в некоторых из украинских областей, к примеру, в Хмельницкой, Херсонской областях и в Крыму, повышение цен на хлеб уже произошло.
Досліджуючи біографії заможних людей, мимоволі впадає в око важлива деталь. Такі люди ще змалку вчилися заробляти гроші. Пропонуємо разом з Jobs.ua поговорити про основи фінансової грамотності, які варто передати власним дітям як цінну й життєво необхідну навичку.
Сьогодні, 7 березня, стартувала національна кампанія Дай собі шанс. Це чудовий спосіб проявити себе в бізнесі, фрилансі чи кар’єрі. На вас, дорогі жінки, чекають різноманітні активності, серед яких виділимо безкоштовні освітні курси, подкаст і відеоманіфест для мотивації і підняття духу.
Без дисципліни великих вершин не досягнути. Для сходження на багатотисячники, якщо висловлюватися альпіністськими метафорами, без належної підготовки не впоратися. То як її розвивати, ту дисципліну? З’ясовуємо разом із Jobs.ua, як розвинути в собі цю важливу навичку.
Вистачить однієї нещирої, фальшивої людини в діловому оточенні, щоб якоїсь миті все рухнуло, наче доміно. Як у відомій приказці, коли ложка дьогтю псує бочку меду. Пропонуємо з’ясувати, яких людей краще уникати, щоб максимально убезпечити бізнес від нещирих представників homo sapiens.
Як «приручати» мозок з користю для себе? В цій статті розповідаємо про ті способи розвитку креативності, про які мало хто говорить насправді, бо не надає цьому значення. А даремно.